Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

El buen patrón

vrijdag 8 december | 20:00

In het kader van de Dag van de Mensenrechten op 10 december presenteert de Filmtuin deze week de film El Buen Patrón (‘De Goede Baas’). Fabriekseigenaar Blanco (Javier Bardem) staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid.

Evenement Categorie:

Living

zondag 7 januari | 15:30

Britse kantoorklerk Mr. Williams laat het leven aan zich voorbijrazen. Maar wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij wanhopig de verloren tijd in te halen.

Evenement Categorie:

Pink Moon

dinsdag 16 januari | 20:00

Familiedrama waarin het actuele thema rond levenseinde, euthanasie en sterven wordt uitgediept binnen een familierelatie tussen een vader en zijn kinderen.

Evenement Categorie:

De acht bergen

zondag 18 februari | 15:30

'Deze film is alleen als arrangement te boeken.' Met buffet na afloop Van het Belgische regieduo Charlotte Vandermeersch en Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, Helaasheid der Dingen). Naar de internationale, prijswinnende bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetto.

Evenement Categorie:

Tár

vrijdag 23 februari | 20:00

‘Tár’ speelt zich af in de internationale wereld van de klassieke muziek en is een afgewogen, als een muziekstuk gecomponeerd verhaal over de prestigieuze dirigent Lydia Tár (Blanchett), die alles en iedereen naar haar hand zet voor dat éne doel. 

Evenement Categorie:

Good luck to you, Leo Grande

vrijdag 8 maart | 20:00

Op Internationale Vrouwendag trakteren wij u op een bijzondere film die hoe dan ook aansluit op het thema ‘vrouwen’. Een mooi, verrassend en authentiek gebracht openhartig verhaal van een vrouw op middelbare leeftijd over haar verlangens en het accepteren van je lichaam, waar je het toch maar mee moet doen.

Evenement Categorie:

Drive my car

maandag 1 april | 20:00

Aan het eind van ons filmseizoen vertonen we een alom geprezen, bijzonder Japans meesterwerk. Een bijzondere ervaring, waar je eens lekker voor moet gaan zitten.

+ Exporteer Evenementen