Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Benzinho (loveling)

maandag 18 oktober | 20:00

De mater familias van een Braziliaans gezin rent van hot naar her om haar vier kinderen, echtgenoot en enkele inwonende familieleden het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Soms vergeet ze daarbij aan zichzelf te denken.

Evenement Categorie:

Queen & Slim

zondag 24 oktober | 15:30

Muziekvideo-regisseur Melina Matsoukas leverde met Queen & Slim een vermakelijke, maar ook actuele film af. De Black Lives Matters-beweging bestaat al jaren in de States, maar wordt sinds dit jaar ook wereldwijd breed gedragen.

Evenement Categorie:

BlacKkKlansman

maandag 1 november | 20:00

Regisseur Spike Lee is boos. Op Donald Trump, op alt-right, op racisten. Maar die woede zet Amerika’s felste regisseur deze keer om in humor. BlacKkKlansman is een sfeervolle seventies komedie met een verbijsterende, waargebeurde plot: een zwarte detective infiltreert in de Ku Klux Klan.

Evenement Categorie:

Long Shot

maandag 15 november | 20:00

Long Shot laat zien hoe belangrijk humor is, het is een grappige, pientere en optimistische film. 

Evenement Categorie:

Honeyland

zondag 28 november | 15:30

Voor deze schitterende documentaire over tradities en het broze evenwicht tussen mens en natuur filmden de makers drie jaar in het prachtige berglandschap, vaak onder erbarmelijke omstandigheden.

Evenement Categorie:

Sorry we missed you

vrijdag 10 december | 20:00

Sorry We Missed You is de nieuwste film van tweevoudig Gouden-Palm-winnaar Ken Loach (I, Daniël Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich in de nasleep van de economische crisis staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Evenement Categorie:

De beentjes van Sint-Hildegard

zondag 19 december | 15:30

De beentjes van Sint-Hildegard is een komisch drama over het los willen breken uit vastgeroeste patronen.

Evenement Categorie:

C’est la Vie, sens de la fête

maandag 20 december | 20:00

Een pareltje, deze nieuwe Franse speelfilm van de regisseurs van ‘Intouchables’ , Olivier Nakache en Eric Toledo. Ze kiezen in deze film opnieuw voor humor om lastige kwesties aan de kaak te stellen. Een cateringbedrijfje probeert het beste te maken van een chique Franse bruiloft, maar alles loopt mis…

Evenement Categorie:

Gone girl

maandag 17 januari | 20:00

Een gelikte thriller over de verdorvenheid die kan schuilen achter een keurige buitenkant.

Evenement Categorie:

J’Accuse

vrijdag 28 januari | 20:00

De titel van de film is ontleend aan Emile Zola's beroemde open brief J’accuse uit 1898 en is gebaseerd op de roman van schrijver Robert Harris. De film is winnaar van drie Césars Awards en winnaar van de Grand Jury Prize in Venetië.

Evenement Categorie:

Kapsalon Romy

maandag 7 februari | 20:00

De film gaat over de relatie tussen drie generaties: een jong meisje, haar moeder en haar oma. Oma runt een kapsalon en krijgt alzheimer. De film laat zien hoe belangrijk het is met zo’n ingewikkeld ziektebeeld je bij elkaar blijft en er bent voor elkaar. Kapsalon Romy is nuchter, grappig én hartveroverend geëngageerd.

Evenement Categorie:

Downton Abbey

maandag 14 februari | 20:00

De originele cast uit de met prijzen overladen hitserie over de Britse familie Crawley en hun bedienden zijn terug. Het wordt een memorabele tijd voor Downton: de koning en koningin van Engeland komen op bezoek! Alles moet uit de kast om het koninklijk bezoek voor te bereiden.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater