INFORMATIE

Kaarten kunt u kopen of aan het loket, via deze website of vanaf een half uur voor de voorstelling (mits niet uitverkocht). Het loket van Theater De Tuin is geopend op  vrijdag en zaterdag van 11:00 tot 15:00 uur.

Stoelen reserveren is niet mogelijk
Het is (ook telefonisch) niet mogelijk kaarten te reserveren. In ons theater hanteren wij ‘vrije zit’. U kunt dus op de avond zelf bepalen waar u in de zaal gaat zitten. Komt u met meerderen en wilt u naast elkaar zitten, kom dan tijdig naar het theater. De zaal is open vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Tuinabonnement
Er bestaat ook de mogelijkheid om een tuinabonnement te nemen. Boekt u minimaal 5 voorstellingen dan krijgt u 10% korting (geldt niet voor theaterdiners en benefietvoorstellingen). Indien u online kaarten besteld, dan ziet u dat deze korting vanaf de 5de voorstelling automatisch wordt verwerkt bij uw betaling.

Cadeaubonnen
Voor familie, vrienden, jubilea of andere feestjes zijn er cadeaubonnen. Deze zijn aan de kassa verkrijgbaar, maar u kunt ze ook online bestellen door op het bedrag van de gewenst cadeaubon te klikken. Ook is het mogelijk een cadeaubon voor een specifieke voorstelling te krijgen die in een mooie groene tuinenveloppe kan worden gegeven aan de relatie, familie of vrienden. Deze theater cadeaubonnen kunnen alleen exclusief in theater De Tuin worden besteed.

CADEAUBON €15,-
CADEAUBON €10,-
CADEAUBON €8,-

Theater De Tuin is op 23 augustus 2012 officieel geopend en is de voortzetting van het voormalige cultureel centrum Het Hoekhuis. De activiteiten zijn ondergebracht in Stichting Theater De Tuin en de Stichting heeft de ANBI status. RSIN nummer 810248189

DOELSTELLING
Een bijdrage te leveren aan het maatschappelijke en culturele leven in de gemeente Leusden op het gebied van onder meer- maar niet beperkt tot- theater, kunst, film, muziek, cabaret  en educatie voor jong en oud en onthoudt zich daarbij van politieke opvattingen alsmede levensbeschouwelijke standpunten.

BESTUUR

 • Voorzitter (Wim Oeben)
 • Secretaris (Sandra Boeijjnk)
 • Penningmeester (Jos Korver)
 • Programmaleider (Jessica Kroeske)
 • PR, Communicatie en Marketing (Mireille den Hartog)

VRIJWILLIGERS
Het theater wordt in de praktijk georganiseerd en geregeld door louter en alleen vrijwilligers. Momenteel heeft Theater De Tuin 85 vrijwilligers die zijn onderverdeeld naar:

 • Werkgroep voor De Cabarettuin, De Muziektuin, De Filmtuin, De Kunsttuin en De Kindertuin. De werkgroepen bepalen in overleg met de programmaleider de samenstelling en de uitvoering van het programma
 • De horecagroep is verantwoordelijk voor de bardiensten en andere catering activiteiten
 • De gastvrouwen en gastheren zorgen voor de ontvangst van de bezoekers en zijn de vraagbaak voor de bezoekers
 • De PR-werkgroep, onder leiding van de PR-coördinator, plant samen met alle werkgroepen en het bestuur de PR activiteiten voor De Tuin
 • De groep Techniek zorgt er voor dat de voorstellingen qua geluid en licht vlekkeloos verlopen
 • De webmaster(s) actualiseren de website, www.theaterdetuin.nl
 • De beheerder verzorgt alle activiteiten wat betreft facilitaire zaken en coördineert de verhuur van De Tuin
 • Het bestuur is verantwoordelijk voor het totale beleid en de strategie van Theater De Tuin

TECHNIEK
Alle informatie over licht, geluid, techniek binnen onze theater kunt u nalezen in ons overzicht Technische Faciliteiten

Steunt u het idee van een eigen theater in Leusden? Of wilt u gewoon bevestigen dat u ons theater een warm hart toedraagt? Word dan Tuinvriend. Als Tuinvriend steunt u niet alleen Theater De Tuin, maar hebben we ook nog wat voordeeltjes voor u in petto.

Voor slecht € 25,- bent u een heel theaterseizoen Tuinvriend en kunt u rekenen op:

 • Een uitnodiging voor de jaarlijkse programmapresentatie, exclusief voor Tuinvrienden en Tuingezanten, waar u na afloop kaarten kunt bemachtigen voor uw favoriete voorstelling.
 • Ontvangt u op die avond de nieuwe programmagids (5 dagen vóór de huis-aan-huis-verspreiding).
 • Vijf dagen de tijd om met voorrang (vóór de start van de kaartverkoop via de site) uw keuze aan te vullen.
 • 10% korting op de voorstellingen (uitgezonderd geselecteerde voorstellingen).
 • Kosteloos omruilen van uw kaarten.
 • Periodieke toezending van de Nieuwsbrief van Theater De Tuin.

Tuinvriend maakt Tuinvriend
Maak als Tuinvriend een nieuwe vriend van Theater De Tuin en ontvang per nieuw aangebrachte vriend een waardebon van € 5,-, onbeperkt geldig en vrij besteedbaar in het theater. Voorwaarde: de aangedragen vriend mag gedurende het voorgaande seizoen niet al ‘vriend’ zijn geweest; er moet minimaal 1 seizoen tussen zitten.

Mocht u vragen hebben mail dan naar info@theaterdetuin.nl

TUINVRIEND WORDEN
TUINVRIEND PARTNER WORDEN

Theater De Tuin biedt de mogelijkheid aan organisaties, het bedrijfsleven en particulieren om De Tuin jaarlijks te ondersteunen met een bedrag van € 250,-, € 500,- of €1000,- . Hier staat een uitgebreid sponsorpakket tegenover.

Uiteraard kunnen uw wensen ook op maat worden ingevuld, neemt u daarvoor contact op met de voorzitter van De Tuin, Wim Oeben, via E-mail voorzitter@theaterdetuin.nl  of telefonisch 06-5469 2504

DE TUINGEZANTEN