Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Poppentheater Koekla – Aladdin 4+

zondag 23 oktober | 11:00

Aladdin (4+) is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Evenement Categorie:

Pim & Pom vieren feest! 2+

dinsdag 25 oktober | 11:00

De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd!

Evenement Categorie:

Eric Borrias – Pinokkio 4+

donderdag 5 januari | 11:00

“Hé, ho, Pinokkio, met je houten been. Hé, ho, Pinokkio, waar ga je nu weer heen?” “Ik?”, zei Pinokkio:” Ik ga naar school.” Op dat moment begon de neus van Pinokkio te groeien, wel 20 cm lang! Tja, dat gebeurde altijd als Pinokkio iets vertelde dat niet helemaal waar was.

Evenement Categorie:

Theater Stof – De kleine ijsbeer 2+

zondag 26 februari | 11:00

Lars, de kleine ijsbeer, woont met zijn vader in een grote witte wereld van sneeuw en ijs. Hier voelt hij zich veilig en thuis. Die avond staat er een scherpe wind en de golven zijn woest. Zijn ijsschots breekt af en de zee neemt hem mee, weg uit zijn bekende poolwereld.

Evenement Categorie:

Theater Terra – De Kleine Zeemeermin mini-musical (3+)

dinsdag 28 februari | 11:00

Theater Terra neemt de kleintjes in deze nieuwe minimusical mee naar de betoverende onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin. Met haar schitterende stem zingt zij de leukste liedjes uit de diepe oceaan.

Evenement Categorie:

Joes Boonen – Ik zou wel een kindje lusten 4+

zondag 2 april | 11:00

Een vrolijke interactieve voorstelling voor kleuters gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van Sylviane Donnio & Dorothée de Monfreid. In een intieme, speelse sfeer speelt en zingt Joes een dag uit het leven van de krokodil die wel een kindje zou lusten.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater