Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Loet krijgt een verrassing (3+) door Ruth Bakker

zondag 22 september | 11:00

Een vrolijke, interactieve kindervoorstelling vol muziek en dierenpoten, waarin Loet met alle kinderen bedenkt welke verrassing zij zal krijgen van tante Toos.

Evenement Categorie:

Peuterbios: 2 kleine kleutertjes – Een dag om nooit te vergeten

zondag 27 oktober | 11:00

Anna (5) en Joey (4) zijn binnenkort niet meer de enige kindjes in het gezin, er komt een baby'tje bij. Op de dag van de bevalling worden ze door hun oom meegenomen naar de kinderboerderij. Hier is een klein geitje waar Joey meteen dol op is.

Evenement Categorie:

Pas op voor de billenbijter (4+) door Joes

donderdag 31 oktober | 11:00

Elke avond rond de klok van acht uur, kruipt er onder Fiep’s bed een heel gek figuur. De billenbijter, de kabouter, het kusjesbeest en het poepiemonster komen tevoorschijn. Maar monsters onder je bed bestaan niet. Toch?

Evenement Categorie:

De Bellinga’s – Huis op stelten

donderdag 2 januari | 11:00

De familievloggers Bellinga worden verkozen tot beste vloggers van het jaar. Terwijl papa Daniël en mama Fara de prijs vieren met een weekendje weg, zien de boeven Sam en Bram groen van jaloezie. Ze smeden een plannetje om de gouden winnaarsbeker te stelen.

Evenement Categorie:

Molletje Bim (3+) door Poppentheater Koekla

zondag 5 januari | 11:00

Molletje Bim is een slim en opgewekt dier. Hij zou heel graag leren vliegen. Hij woont in een tuin waar ook een sluwe kat woont. Op een dag komt er een vogeltje aangevlogen. Het jonge diertje is zijn mama kwijt.

Evenement Categorie:

Gewoon zoals je bent (2+) door Charlotte Ha

zondag 2 februari | 11:00

Kleine Snuf kan niet in de rij lopen, er is ook zoveel te zien! In de beeldende theatervoorstelling word je meegenomen in de belevingswereld van het kleine olifantje terwijl hij steeds maar weer wordt teruggefloten: “In de rij, Kleine Snuf!”.

Evenement Categorie:

Het kabouterboek (2-6 jaar) – Klein Amsterdam Producties

woensdag 26 februari | 11:00

In Het Kabouterboek van Loes Riphagen leer je bijna alles over de kabouter. Je komt er bijvoorbeeld achter dat kabouters tegenwoordig gewoon in de stad wonen, je leert wat een plattespullenklem is en hoe je je het beste kunt vermommen.

Evenement Categorie:

Het kleurenmonster (3+) door Theater Stof

zondag 2 maart | 11:00

Rood, groen, blauw, geel, grijs en roze: alle kleuren kolken dwars door elkaar heen in het lijf van het kleurenmonster! Hij voelt zich blij, boos, verdrietig, kalm en bang tegelijk. Wat is er toch met hem aan de hand? Gelukkig komt hij op een dag een vriendelijk meisje tegen.

Evenement Categorie:

Op notenjacht (4+) door Theater Lapstok

zondag 6 april | 11:00

Lappie Lapstok schrijft een nieuw lied, een ondeugend lied… alleen kan ze de laatste muzieknoten niet vinden. Het liefst vindt ze wat stoute muzieknoten, want dan pas klinkt het lied zoals zij het in haar oren heeft zitten.

+ Exporteer Evenementen