Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Ruth Bakker – Bij Loet thuis

zondag 1 oktober | 11:00

Een vrolijke, muzikale en interactieve kindervoorstelling, waarin Loet samen met hulp van alle kinderen en haar hond Mango op zoek gaat naar een bijzondere schat in huis.

Evenement Categorie:

Koekla – De drie biggetjes 3+

dinsdag 17 oktober | 11:00

Het verhaal van de drie biggetjes en de boze wolf. Drie biggetjes – Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen.

Evenement Categorie:

Gesneden Koek – Don Quichot (6+)

donderdag 19 oktober | 11:00

Het eeuwenoude verhaal in een nieuw harnasje. Er was eens een man die zó veel ridderboeken las dat hij begon te geloven dat hij zelf ridder was. Samen met boer Sancho Panza beleeft hij een knotsgek avontuur. Een voorstelling vól humor, spanning en een vleugje romantiek. Ga jij mee op avontuur?

Evenement Categorie:

Joes Boonen – Hé koe, waar ga je naar toe 3+

donderdag 4 januari | 11:00

Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis?

Evenement Categorie:

Knor

zondag 28 januari | 11:00

Als de negenjarige Babs van haar opa Tuitjes varkentje Knor cadeau krijgt, moet ze er alles aan doen om hem van haar ouders te mogen houden. Maar dan blijken niet haar ouders de grootste bedreiging voor Knor.

Evenement Categorie:

TG Koek & Ui – Echt wel! (4+)

dinsdag 20 februari | 11:00

Sam is een echte jokkebrok. Ze jokt over van alles. “Ik ben in alle landen van de wereld geweest. Ik kan wel 10 meter hoog springen. Mijn scheetjes ruiken naar worteltjestaart.” Ze vertelt leugen na leugen. Maar wat gebeurt er als je zo vaak jokt?

Evenement Categorie:

Kira Kool – Gonnie en Gijsje samen op stap 2+

zondag 24 maart | 11:00

Gonnie is een gansje en zit bij de hooiberg. met haar knalrode lievelingslaarsjes. Op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater