Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Ronald Snijders – Een avond met mij

zaterdag 24 oktober | 19:30

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater.

Evenement Categorie:

Fiep heeft haast

zondag 25 oktober | 11:00

Fiep Heeft Haast is een super snelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en... tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!

Evenement Categorie:

Wim Daniëls – Koken met taal

zaterdag 21 november | 19:30

Letters, woorden, zinnen, leestekens; ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. Met taalvirtuoos Wim Daniëls aan het roer(en) als kok krijg je in ‘Koken met taal’ de verrukkelijkste taalgerechten voorgeschoteld. Voor fijnproevers en liefhebbers van de gestampte pot. Luchtig maar niet opgeklopt, machtig maar niet zwaar op de maag.

Evenement Categorie:

Ramses Shaffy – Gerard Alderliefste e.a.

zondag 22 november | 15:00

WELKOM op een heerlijke… RAMSES SHAFFY AVOND Een muzikaal en informatief programma over het leven van Ramses Shaffy met Nico van der Linden, Gerard Alderliefste en Sylvester Hoogmoed

Evenement Categorie:

Thijs Kemperink – Eerlijk duurt het kortst!

zaterdag 12 december | 19:30

Rasverteller Thijs Kemperink weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter? Thijs twijfelt. Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater