Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Blues, Bitterballen en Bloemendal

zondag 9 oktober | 15:30

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van Firehouse Mama. Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag.

Evenement Categorie:

Cystine Carreon – #Los

vrijdag 14 oktober | 20:00

#LOS is een filmische one-woman-musical verteld, gespeeld en gezongen door Cystine Carreon, muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman, geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel die met hun scripts altijd luchtigheid en humor kunnen brengen bij onderwerpen die ons allemaal raken.

Evenement Categorie:

Abdelkader Benali – Moeder en zoon

zondag 16 oktober | 15:30 - 17:30

Een intiem en humoristisch verhaal over de band tussen een moeder en haar zoon. Abdelkader Benali neemt je in ‘Moeder en zoon’ mee in een intiem verhaal waarin met humor en poëzie een prachtig portret wordt getekend van de universele band tussen moeder en zoon.

Evenement Categorie:

Druk

vrijdag 21 oktober | 20:00

Er bestaat een theorie dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in ons bloed geestverruimend werkt, onze problemen vermindert en de creativiteit verhoogt.

Evenement Categorie:

Thjum Arts – Tijdloos genot

zaterdag 22 oktober | 20:00

Winnaar van zowel de Jury- als de Publieksprijs bij het Cabaretfestival Cameretten! “Thjum speelt in zijn voorstelling ‘Tijdloos Genot’ een anti-held en dat doet hij met verve. Met zijn intelligente grappen kiest hij de route van het understatement. "

Evenement Categorie:

Poppentheater Koekla – Aladdin 4+

zondag 23 oktober | 11:00

Aladdin (4+) is een wondermooi sprookje uit duizend-en-een-nacht vol magie en humor, in een eigentijds jasje. De ritmische muziek en het kleurrijke decor met animatie en vol spannende verrassingen voert de toeschouwer mee naar een wereld van Oosterse steden, woestijnen en paleizen.

Evenement Categorie:

Pim & Pom vieren feest! 2+

dinsdag 25 oktober | 11:00

De twee beste katten vriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Het leuke aan dit avontuur is, jij bent uitgenodigd!

Evenement Categorie:

Elke Vierveijzer – Lucht

zaterdag 29 oktober | 20:00

Elke Vierveijzer won met ‘Lucht’ de Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst. “Vierveijzer zingt geen liederen, ze knalt ze rechtstreeks je hart in”, aldus de jury. Dat doet ze nu eens met een poppy sound, dan weer met een klassiek theaterlied of opzwepende donkere elektronica, muzikaal begeleid door Michiel Wetzer.

Evenement Categorie:

Kunstcafé – Hettie Steenstra – Will van der Poel

zondag 30 oktober | 14:00

Opening expositie Hettie Steenstra - Schilderijen en Will van der Poel - Keramiek met muzikale omlijsting door Marcel van der Bie. Marcel speelt piano/vleugel met liedjes. Deze expositie is nog te zien tot 10 dec.

Evenement Categorie:

Dorine Wiersma – Vlieg op! 

vrijdag 4 november | 20:00

In ‘Vlieg op!’ zingt Dorine alleen nog maar wat ze denkt! Scherend over hoge bomen, langs schaduwkanten en afgronden komt zij zichzelf en haar medemensen tegen. Eerlijk, ijdel, pijnlijk direct en ziek goed op gitaar.

Evenement Categorie:

Jodymoon – Firestone

zaterdag 5 november | 20:00

Jodymoon bestaat vijftien jaar en viert dat met een nieuw album en een gelijknamige tour: ‘Firestone’. Het Maastrichtse duo gebruikte de coronaperiode om in hun eigen studio nieuwe tracks vast te leggen.

Evenement Categorie:

Gerard Alderliefste – Une belle histoire

vrijdag 11 november | 20:00

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het muzikale gezelschap.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater