Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

El buen patrón

vrijdag 8 december | 20:00

In het kader van de Dag van de Mensenrechten op 10 december presenteert de Filmtuin deze week de film El Buen Patrón (‘De Goede Baas’). Fabriekseigenaar Blanco (Javier Bardem) staat onder druk omdat hij kans maakt op een lokale onderscheiding voor zakelijke uitmuntendheid.

Evenement Categorie:

Nol Havens – De liefde wint

zaterdag 9 december | 20:00

Deze voorstelling is geannuleerd.

Evenement Categorie:

Leusden Natuurlijk! – De Vogelmonologen – 2

dinsdag 12 december | 20:00

VOLLEDIG UITVERKOCHT! Verhalenverteller en natuurfotograaf John Spijkerman uit Leusden neemt u in beeld en geluid mee in de opzienbarende denkwereld van de vogels om ons heen.

Evenement Categorie:

Sjors van der Panne – De chansons van Sjors

vrijdag 15 december | 20:00

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. Sjors van der Panne groeide op in een wereld vol muziek. Thuis werden platen gedraaid van Ramses Shaffy en Liesbeth List, maar ook van Phil Collins, Joan Baez,  Janis Ian, ABBA en heel veel Franstalige muziek.

Evenement Categorie:

Kunstcafé – Nanda van den Heuvel en Saskia Turk

zondag 17 december | 14:00

Opening expositie Nanda van den Heuvel - schilderwerk en Saskia Turk - keramiek. Met muzikale omlijsting door Jaap Verschoor en Geert Jan van Turnhout , gitaar duo met oude classics. Deze expositie is nog te zien t/m 10 februari.

Evenement Categorie:

Joes Boonen – Hé koe, waar ga je naar toe 3+

donderdag 4 januari | 11:00

Koe verveelt zich. Ze is het geloei moe en wil wel eens wat anders eten dan gras. Koe duikt in de rivier om iets nieuws te ontdekken. Maar als koe ver van huis is, is het water wel erg koud en diep. Ze mist haar warme bed van stro. Komt koe weer veilig thuis?

Evenement Categorie:

Living

zondag 7 januari | 15:30

Britse kantoorklerk Mr. Williams laat het leven aan zich voorbijrazen. Maar wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij wanhopig de verloren tijd in te halen.

Evenement Categorie:

Niet Schieten! – Mannen van Niks

zaterdag 13 januari | 20:00

Niet Schieten komt met een hilarische voorstelling die doet denken aan de fenomenale Amerikaanse comedy over mannenvriendschap: ‘The Hangover’.

Evenement Categorie:

Pink Moon

dinsdag 16 januari | 20:00

Familiedrama waarin het actuele thema rond levenseinde, euthanasie en sterven wordt uitgediept binnen een familierelatie tussen een vader en zijn kinderen.

Evenement Categorie:

Rob & Emiel – The Da Vinci Ode

vrijdag 19 januari | 20:00

Rob & Emiel zorgen met hun mix van cabaret en magie voor een spectaculaire theaterbelevenis. In ‘The Da Vinci Ode’ ontrafelen ze geheimen en mysteries en nemen ze je met psychologische experimenten mee op een reis door de tijd.

Evenement Categorie:

Janke Dekker en Erik Vlasblom – Ik volg gewoon mijn hart

zaterdag 20 januari | 20:00

Met de liedjes en het leven van Barbra Streisand als leidraad brengt Janke Dekker de soundtrack van haar leven.

Evenement Categorie:

Muza Valiaddinzade – Piano recital

zondag 21 januari | 15:30

In samenwerking met Kiwanis: Muza Valiaddinzade, een virtuoos talent op de piano. De juiste mensen op het juiste moment kunnen een wereld van verschil maken. Dit geldt absoluut voor de jonge Oekraïense pianiste Muza Valiaddinzade.

+ Exporteer Evenementen