Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Theater De Tuin en Corona

donderdag 9 september - donderdag 30 december

Met ingang van 25 september heeft de overheid de 1,5 meterregel losgelaten. Wel geldt dat bij een theaterbezoek een coronatoegangsbewijs verplicht is.

Evenement Categorie:

Opgeven voor Kids Musical Tour – 2022

woensdag 13 oktober | 22:00 - dinsdag 9 november | 22:00

De musicallessen starten op maandagmiddag 31 januari 2022 van 15.30 – 16.30 uur en vinden plaats in Theater de Tuin net als de eindshow op zaterdag 23 april 2022. LET OP: aanmelden graag vóór dinsdag 9 november 2021. Opgeven kan door een mail te sturen aan: kmt@theaterdetuin.nl

Evenement Categorie:

Benzinho (loveling)

maandag 18 oktober | 20:00

De mater familias van een Braziliaans gezin rent van hot naar her om haar vier kinderen, echtgenoot en enkele inwonende familieleden het leven zo aangenaam mogelijk te maken. Soms vergeet ze daarbij aan zichzelf te denken.

Evenement Categorie:

Theaterbureau Stof – De Wondertuin (1+)

dinsdag 19 oktober | 11:00

In de wondertuin groeit en beweegt alles mee op het ritme van de natuur. Maar wanneer de tuinvrouw op een warme dag de tuin bewatert, gebeurt er iets wonderlijks.

Evenement Categorie:

Klein Amsterdam Producties – Het astronautje (4+)

donderdag 21 oktober | 11:00

Hoe word je een goede astronaut? Wie kan die vragen beter beantwoorden dan André Kuipers, onze man in de ruimte?

Evenement Categorie:

Jasper van der Veen – Het dreigt volslagen goed te komen

vrijdag 22 oktober | 20:00

Na winst van de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2019 gaat de cabaretier nu op tournee met zijn show Het dreigt volslagen goed te komen.

Evenement Categorie:

Peter van Rooijen & band – Liefde, dood & Bob Ross

zaterdag 23 oktober | 20:00

Met Liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een enorm gevarieerd liedjesprogramma. Vol schitterende, idiote en ontroerende songs, waarin Peter melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor.

Evenement Categorie:

Queen & Slim

zondag 24 oktober | 15:30

Muziekvideo-regisseur Melina Matsoukas leverde met Queen & Slim een vermakelijke, maar ook actuele film af. De Black Lives Matters-beweging bestaat al jaren in de States, maar wordt sinds dit jaar ook wereldwijd breed gedragen.

Evenement Categorie:

Sjaak Bral – Vaarwel 2021

vrijdag 29 oktober | 20:00

'Het maakt niet uit', sprak een oudere vrouw tegen Sjaak, na zijn allereerste oudejaarsconference in theater Pepijn. 'Als u het zelf maar leuk vindt.’ Nu, 25 jaar later, bestormt hij de theaters met Vaarwel 2021.

Evenement Categorie:

Izaline Calister & Thijs Borsten – Het eiland van mijn vader

zaterdag 30 oktober | 20:00

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten reisde met zangeres Izaline Calister naar haar geboortegrond Curaçao, waar de vader van Izaline hen rondreed en vertelde over zijn geschiedenis en die van het eiland.

Evenement Categorie:

Kunstcafé – Inge Thiecke – Jannie Boonstra

zondag 31 oktober | 14:00 - zaterdag 11 december | 14:00

Opening expositie Inge Thiecke - Schilderijen en Jannie Boonstra - Raku keramiek. Met muzikale omlijsting door Yvette Verzijl - harpiste

Evenement Categorie:

BlacKkKlansman

maandag 1 november | 20:00

Regisseur Spike Lee is boos. Op Donald Trump, op alt-right, op racisten. Maar die woede zet Amerika’s felste regisseur deze keer om in humor. BlacKkKlansman is een sfeervolle seventies komedie met een verbijsterende, waargebeurde plot: een zwarte detective infiltreert in de Ku Klux Klan.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater