Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Joris Linssen & Caramba – RAAK!

zaterdag 19 september | 19:30

Opzwepende liedjes, prachtige ballades en ontroerende levensverhalen recht uit het hart. In het leven van Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba draait alles om enthousiasme en passie.

Evenement Categorie:

Francis van Broekhuizen – Net even anders

zondag 27 september | 15:30

Eén van de meest veelzijdige zangeressen van Nederland, die haar overtuigend zangtalent combineert met een unieke en ontwapende podiumpersoonlijkheid.

Evenement Categorie:

Fiep heeft haast

zondag 25 oktober | 11:00

Fiep Heeft Haast is een super snelle, knotsgekke voorstelling over druk druk druk zijn, het verkeer, van A naar Beter willen en... tijd nemen om iets werkelijk te zien. Met illustraties van Fiep Westendorp!

Evenement Categorie:

Wim Daniëls – Koken met taal

zaterdag 21 november | 19:30

Letters, woorden, zinnen, leestekens; ze zijn als de ingrediënten voor het bereiden van een maaltijd. Met taalvirtuoos Wim Daniëls aan het roer(en) als kok krijg je in ‘Koken met taal’ de verrukkelijkste taalgerechten voorgeschoteld. Voor fijnproevers en liefhebbers van de gestampte pot. Luchtig maar niet opgeklopt, machtig maar niet zwaar op de maag.

Evenement Categorie:

Gerard Alderliefste & Friends – Une belle histoire

zondag 22 november | 15:00

Gerard Alderliefste en Franse chansons, dat is al jarenlang ‘Une belle histoire’. Vol bezieling brengt hij met zeven muzikale vrienden opnieuw liederen van zijn lievelingen Michel Fugain, Julien Clerc, Edith Piaf, Stromae, Charles Aznavour en Gérard Lenorman.

Evenement Categorie:

Thijs Kemperink – Eerlijk duurt het kortst!

zaterdag 12 december | 19:30

Rasverteller Thijs Kemperink weet eindelijk wat hij wil: eerlijk zijn! Een eerlijke prijs betalen en eerlijk zijn naar zichzelf en anderen. Maar kan je liefhebben, een relatie aangaan of de avond gezellig houden als je altijd eerlijk bent? Is liegen soms niet veel beter? Thijs twijfelt. Liegen is leuker, maar eerlijk duurt het langst.

Evenement Categorie:

Afgelasting van alle evenementen

maandag 14 december | 08:00 - dinsdag 5 oktober | 08:00

Nadat op 12 maart het doek viel voor het lopende seizoen, heeft het bestuur van Theater De Tuin inmiddels moeten besluiten in ieder geval tot 1 januari 2021 geen voorstellingen te houden in het theater.

Evenement Categorie:

Kids Musical Tour – 2021

zaterdag 6 februari | 09:30 - 17:00

De Kids Musical Tour is een samenwerkingsproject van Theater de Tuin en Kiwanis Club Leusden voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar. Repetities starten op maandag 2 november van 15.30 tot 16.30 uur in Theater De Tuin gedurende tien weken (met uitzondering van de vakantie). Aanmelden kan via kmt@theaterdetuin.nl

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater