Laden Evenementen

Nog even wachten en dan krijgt Loet een verrassing van tante Toos. Hoe lang duurt even? En wat is het voor een verrassing?

Loet bedenkt samen met alle kinderen en haar hond Mango wat de verrassing kan zijn. Iets om te eten? Straks vindt ze het niet lekker. Iets om mee te spelen?

Maar straks vindt ze het stom… Of is het iets om naartoe te gaan? Wat nou als het heel eng is of juist heel saai! Loet wordt steeds zenuwachtiger. Tante Toos bedenkt soms hele rare dingen. ‘Ik vind het niet meer leuk’, zegt Loet. ‘Ik wil nú weten wat de verrassing is!’

Wat zal de verrassing zijn? Zou Loet het leuk vinden?
Hou jij van verrassingen?

Over Ruth Bakker
Ruth Bakker speelt het nieuwsgierige meisje Loet, zoals je van haar kent, op haar eigen(wijze), interactieve en muzikale manier! Dit doet ze al bijna 14 jaar met veel succes en plezier! Ruth is een artistieke duizendpoot. Ze schrijft, acteert, regisseert, zingt en is fotograaf. Ze is geestelijk moeder van het stoere en eigenwijze meisje Loet. Als theaterpersonage Loet won ze de Publieksprijs in Nederland en België. Daarnaast werd ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker. Ruth maakt elk jaar 2 nieuwe voorstellingen rondom het thema van de Nationale Voorleesdagen en de Kinderboekenweek, waarmee zij door heel het land optreedt.