Laden Evenementen

Patrick Nederkoorn is een natuurvriend. Denkt hij, als hij in een flatje in de stad woont.
Maar dan verhuist hij met vrouw en kind naar een hutje in het bos. Met wel heel veel bomen, spinnen en teken. En als er dan ook nog een wolf rondloopt, wordt het beest in hem wakker. Hij waagt zich de natuur in om duidelijk te maken dat er niks gaat boven de mens.

Na het succesvolle ‘Hoogtij’, over klimaatverandering komt Patrick met een nieuwe cabaretvoorstelling over menselijke hoogmoed. Een humoristische trip over eten of gegeten worden. En over hoe je verandert als je denkt dat er overal gevaar loert.

‘Hoogtij’ werd genomineerd voor de Poelifinario, Trouw liet in een vijfsterrenrecensie weten waarom: “Nu eens is hij grappig, dan weer ontroerend, maar altijd houdt hij de spanning vast.”

foto – Nico Brons
tekst en spel – Patrick Nederkoorn
regie – Titus Tiel Groenestege
piano – Guido van de Meent

www.patricknederkoorn.nl

De pers over zijn vorige voorstelling ‘Hoogtij’:
Trouw *****:
“Nu eens is hij grappig, dan weer ontroerend, maar altijd houdt hij de spanning vast. In de strakke regie van Titus Tiel Groenestege valt ieder woord op zijn plek, is elke beweging functioneel.”
Theaterkrant:
“Wat indruk maakt is (…) de zorgvuldige manier waarop verhaal, humor, doemscenario, scenografie, muziek en geluidsfragmenten in elkaar grijpen.”
de Volkskrant ***:
“Knappe voorstelling.”
Het Parool:
“Fijne, beweeglijke performer die weet hoe je een lach moet scoren.”