Laden Evenementen

In een groot verlangen naar samenzijn besluit Thijs van de Meeberg zijn verjaardag te vieren en iedereen uit te nodigen. Een briljant idee. Toch? Maar zodra zijn jeugdvrienden van het Brabantse platteland tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad op de stoep staan, stapelen de problemen zich in rap tempo op.
Met een oneindig optimisme, in een stevig tempo, als een ongeleid projectiel probeert Thijs iedereen en vooral zichzelf bij elkaar te houden. Met de beste bedoelingen.

De pers over Met de beste bedoelingen
Trouw ★★★★: “Van de Meeberg speelt de tegenstellingen tussen deze twee werelden lekker vet uit en krijgt zo de lachers gemakkelijk op zijn hand”
Theater Paradijs ★★★★: “In een verhaal doorspekt met scherpe en directe grappen brengt hij zijn onderwerpen op meesterlijke wijze over op het publiek”
Theaterkrant: “Met zijn aanstekelijke theatergekte laat Van de Meeberg je alle hoeken van zijn bizarre verjaardagsverslag zien”
Volkskrant ★★★: “Van de Meeberg heeft een verfrissende manier gevonden om actuele discussies aan te snijden”
Frits Spits: “Ik heb veel gelachen en mij geen seconde verveeld. De voorstelling is actueler dan ooit” (NPO Radio 1 programma De Taalstaat)

Credits
Tekst en spel: Thijs van de Meeberg
Regie:              Titus Tiel Groenestege
Techniek:        Marco Koppers
Decor:             Lidwien van Kempen
foto – Anneloes van den Adel