Laden Evenementen

Try-out
Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en een van de breinen achter het populaire ‘Sluipschutters’.

Hij komt met een nieuw theaterprogramma in zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl is soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand (hemzelf incluis) ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten, maar altijd met sterke mimiek en gevoel voor timing. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnenhouden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste niet.

Jochen is niet meer weg te denken van de televisie, toch blijft zijn hart hard kloppen voor theateroptredens en komt hij steevast met “een onafgebroken stroom aan goed materiaal.” (Theaterkrant)

Over Jochen Otten:
– Jochen was te zien als halvefinalist in het veelbekeken tv-programma Expeditie Robinson 2023.
– Jochen is medeoprichter van het succesvolle sketchprogramma Sluipschutters. Goed voor meer dan één miljard views       op  YouTube.
– Jochen Otten is al meer dan tien jaar een van de vaste comedians bij het toonaangevende stand-up collectief  Comedytrain.
– Verder duikt Jochen als acteur op in de films en serie Mees Kees en speelt hij rollen in Klokhuis, Studio Snugger, in films als Jackie en Oopjen, Belladonna’s en Hoe het zo kwam dat de ramenlapper hoogtevrees kreeg.
– Eerder schreef Jochen voor Dit was het nieuws en Spijkers met Koppen en was hij radiocolumnist voor de         BarryPafShow op 100% NL.

www.jochenotten.nl

De pers over zijn vorige programma ‘Opgekropt staat netjes’:
Brabants Dagblad: “Tomeloze energie (…) grove grappen en gelukkig een flinke dosis zelfspot.”
Theaterkrant:  “Een onafgebroken stroom aan goed materiaal.”