Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Kees van Amstel – Vluchtweg altijd vrijhouden

zaterdag 23 september | 20:00

“Een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken”, schreef de Volkskrant in een viersterrenrecensie over Kees van Amstels vorige voorstelling. In zijn nieuwe show vraagt de Slimste Mens-finalist zich af waarom we toch zo graag vluchten.

Evenement Categorie:

Piepschuim – Buiten de lijntjes

zaterdag 30 september | 20:00

De feiten van de klimaatcrisis kennen we al lang, maar die lijken niet te leiden tot gedragsverandering. We hebben vooral verhalen nodig. In ‘Buiten de Lijntjes’ vertelt Piepschuim deze verhalen: geen college met cijfers en verontrustende feiten, maar een avond met prachtige muziek en humor.

Evenement Categorie:

Blauwe Vinkjes – DISCLAIMER

zaterdag 7 oktober | 20:00

Blauwe Vinkjes was finalist op Cameretten 2021 en won een jaar later de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het duo gooit hoge ogen met actueel en snel cabaret, persiflages en liedjes vol actualiteiten en absurditeiten. Welke disclaimers moeten er anno nu worden geplaatst, vragen ze zich af.

Evenement Categorie:

Andries Tunru – Marmer

zaterdag 14 oktober | 20:00

Toen Michelangelo zijn ruim vijf meter hoge blok marmer geleverd kreeg, wist hij: mijn meesterwerk, dé David, zit er al in. Ik hoef slechts weg te hakken wat het niet is. Zo ook Andries Tunru, hij beitelt weg wat er niet toe doet, tot de kern overblijft. Zijn gereedschap: messcherpe grappen, bruisende verhalen en verbluffende improvisaties.

Evenement Categorie:

Vincent Bijlo – Laat dat nou maar aan mij over

vrijdag 20 oktober | 20:00

Kom op, we hebben geen lachgas nodig om te lachen en geen rouge om er blozend uit te zien. Zin in zíjn, daar gaat het om. Kijk in de spiegel met je ogen dicht, want echte verlichting zit binnenin. Laat Vincent Bijlo zijn licht over het leven schijnen, zodat jij lichter en opgeladen het theater verlaat.

Evenement Categorie:

Remy Evers – Gewoon Remy (reprise)

vrijdag 27 oktober | 20:00

Remy Evers was in 2019 de juryfavoriet op Cameretten. Zijn debuutshow ‘Gewoon Remy’ is een absurdistische en beeldende reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden. Lastig? Welnee, het maakt de wereld juist een stuk leuker. Zijn grote droom? Prins Carnaval worden.

Evenement Categorie:

Sjaak Bral – Vaarwel 2023

zaterdag 28 oktober | 20:00

Ieder jaar krijgt de oudejaarsconference die het verdient. Maar dan wel van de meester zelf: Sjaak Bral. Hij fileert het jaar voor alweer de 27e keer en scheidt echt nieuws van nep, knipt de hoofd- van de bijzaken los en verpakt het grote én kleine leed in een heerlijke theateravond vol humor, muziek en snedige analyses.

Evenement Categorie:

Vlamousse – In den beginne

vrijdag 3 november | 20:00

De vrouwen van Vlamousse hebben een knagende kinderwens en vragen zich af hoe hun voorbeelden hen vormden en welk voorbeeld zij zelf willen zijn. Gewapend met humor en genadeloze eerlijkheid nemen ze je mee naar waar het allemaal begon en keren hun innerlijke wereld binnenstebuiten. Dat kind komt er, alleen eerst nog even afrekenen met de erfzonde.

Evenement Categorie:

Grof Geschud – Kroost

zaterdag 25 november | 20:00

Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, komen met ‘Kroost’: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering. Als ex-geliefden slopen ze moeiteloos de façade van gezin en familie en laten ze geen spaan van zichzelf heel. Ze heten niet voor niks Grof Geschud.

Evenement Categorie:

Niet Schieten! – Mannen van Niks

zaterdag 13 januari | 20:00

Niet Schieten komt met een hilarische voorstelling die doet denken aan de fenomenale Amerikaanse comedy over mannenvriendschap: ‘The Hangover’. Om hun leven, prestaties en relatie te overzien trekken Arend, Erik en Maarten zich terug op Terschelling.

Evenement Categorie:

Rob & Emiel – The Da Vinci Ode

vrijdag 19 januari | 20:00

Rob & Emiel zorgen met hun mix van cabaret en magie voor een spectaculaire theaterbelevenis. In ‘The Da Vinci Ode’ ontrafelen ze geheimen en mysteries en nemen ze je met psychologische experimenten, vingervlugheid en verbijsterende mind-reading mee op een reis door de tijd.

Evenement Categorie:

Jeroens Clan – Korte metten

vrijdag 26 januari | 20:00

Na hun succesvol ontvangen debuutprogramma ‘Tere zieltjes’ komt cabarettrio Jeroens Clan nu met ‘Korte metten’. Een avondvullende voorstelling vol snelle scènes, rauwe liedjes en nietsontziende grappen.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater