Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Fabian Franciscus – Loskomen

vrijdag 20 september | 20:00

Probeer uit je dagelijkse stramien los te komen! Dat was ooit het dringend advies van de psycholoog van Fabian Franciscus, in een fase dat hij meer tijd verloor aan angst en vrees dan aan het leven zelf. Precies wat hij op dit moment ook weer wil: even loskomen van met name verwachtingen en dat gunt hij iedereen.

Evenement Categorie:

Patrick Nederkoorn – Uit de klauwen

zaterdag 28 september | 20:00

Patrick Nederkoorn is een natuurvriend en daarom verhuist hij met vrouw en kind naar een hutje in het bos. Als er een wolf rondloopt, wordt het beest in hem wakker.

Evenement Categorie:

Jochen Otten – De kwaadste niet

vrijdag 4 oktober | 20:00

Sluipschutter Jochen Otten komt met een nieuw theaterprogramma in zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten, maar hij kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnenhouden.

Evenement Categorie:

Thijs van de Meeberg – Met de beste bedoelingen

zaterdag 12 oktober | 20:00

Thijs van de Meeberg besluit om iedereen uit te nodigen op zijn verjaardag. Zodra zijn jeugdvrienden uit Brabant tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad aanbellen, stapelen de problemen zich op.

Evenement Categorie:

Sjaak Bral – Vaarwel 2024

zaterdag 19 oktober | 20:00

Ieder jaar krijgt de oudejaarsconference die het verdient. Maar dan wel van de meester zelf: Sjaak Bral. Hij fileert het jaar voor alweer de 28e keer met een lach, een snik en een moraal.

Evenement Categorie:

Klooster en Van der Meulen – Tijd zat!

woensdag 23 oktober | 20:00

Een hilarische, ontroerende en krachtige worsteling, waarin twee vrouwen van dertig en vijftig het liefst de tijd stil willen zetten. Ze treffen elkaar in on- en benulligheden die ertoe doen: ‘rokjesdag en de eeuwige jeugd’, ‘help! ik word vergeten!’, e.d.

Evenement Categorie:

Luuk Ransijn – Vacht

zaterdag 26 oktober | 20:00

Luuk Ransijn gaat de theaters in met zijn debuutvoorstelling ‘Vacht’. Met oog voor de grote uitdagingen van zijn generatie én de zachte blik op het kleine, brengt de jonge twintiger cabaret met krachtige liedjes. Hoe verover je als zachtmoedig mens je plek in een verharde wereld?

Evenement Categorie:

Joosen en de Jager – Aanklonteren

vrijdag 1 november | 20:00

We klooien maar wat aan met z’n allen. Lekker vertrouwd in onze eigen bubbel. Praten met de ander is overbodig. Het is klont tegen klont en zoek het verder maar uit. We kleven om te overleven. Aanklonteren dus.

Evenement Categorie:

Open Podium – november 2024

zondag 3 november | 14:00

Het Open Podium is inmiddels een begrip geworden in zowel Leusden als ver daarbuiten. Ben je het optreden tussen de schuifdeuren beu? Speel je een instrument of wil je je nieuwe band voorstellen?

Evenement Categorie:

Silvester Zwaneveld & Berit Companjen – Hij zei, Zij zei

vrijdag 8 november | 20:00

‘Hij zei / Zij zei’ is een heerlijk mix van toneel en pure stand-up, waarin een man en een vrouw – soms in pittige dialogen, vaker in oergeestige sketches – hun verschillen bevechten.

Evenement Categorie:

Louise Korthals – Korthals in stukken

vrijdag 15 november | 20:00

Ze is terug. Korthals bewijst eens te meer dat de mooiste dingen voortkomen uit bevlogen chaos.

Evenement Categorie:

Thjum Arts en Meeuw Roovers – Duo cabaret

vrijdag 22 november | 20:00

Authentiek, droog, een hilarische mimiek en de nodige diepgang. Zij maken de balans op, op hun unieke manier. Vanavond testen zij dat ieder 45 min.

+ Exporteer Evenementen