Laden Evenementen

‘Hij zei, Zij zei’ is een heerlijk mix van toneel en pure stand-up, waarin een man en een vrouw – soms in pittige dialogen, vaker in oergeestige sketches – hun verschillen bevechten. Wees getuige van deze strijd der seksen, waarin de spelers op zoek gaan naar begrip, verbinding en elkaars perspectief. Grappig, nodig, belangrijk en helemaal van nu.

Voor deze voorstelling met een ongezonde dosis humor bundelen Berit Companjen en Silvester Zwaneveld hun niet geringe talenten. Of dat een goed idee is? Silvester vindt van wel, Berit haar mening is niet gevraagd. Gezamenlijk zorgen ze in ieder geval voor een avond vol “aanstekelijke energie” (Theaterkrant).

www.silvesterzwaneveld.nl

toto – Henry Faber

Theaterkrant:
“Silvester Zwaneveld en Berit Companjen hebben een aardig werkende vorm gevonden: twistgesprekjes aan een tafel, waarvan ze afwisselend opstaan om op een klein stand-up podium wat humoristisch te reflecteren op het voorgaande. Op een scherm achter hen worden de verschillen tussen mannen en vrouwen, en – ze kunnen er niet omheen – ook hetten en hennen, in cijfers en cartoons geprojecteerd. Ondertussen gooien ze er een aanstekelijke energie tegenaan.”