Laden Evenementen

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van de Hands Up.! Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag. Loop binnen, en kom genieten van vurige muziek. Alle ingrediënten voor een sfeervolle blues middag zijn aanwezig. Vanaf 15.30 uur, toegang gratis en: heerlijke bitterballen!

Hands Up!
Deze coverband bestaat uit 4 zeer gedreven muzikanten die elkaar via verschillende jamsessies in 2021 hebben gevonden.

Ondanks de corona en het wegvallen van deze jamsessies zijn wij niet gestopt met muziek maken. In onze eigen oefenruimte konden we gelukkig gewoon muziek blijven maken. Al snel bleek dat we allemaal een voorliefde hadden voor de oude nederlandse nederpop.

Ons repetoire bestaat dan ook grotendeels uit nederpop liedjes van de jaren ’80 en ’90. Uiteraard de bekende nederpop liedjes, maar ook de minder bekende pareltjes waar andere bands zich misschien niet snel aan zullen wagen.
Ons nederpop repetoire wordt afgewisseld met engelstalige covers zoals van bands als Toto, The Police, Billy Joel en ZZ Top.

Wilco Ducaneaux – Drums
Wilco is onafscheidelijk van zijn rode Pearl Crystal Beat drumstel. Gelukkig is deze doorzichtig en verdwijnt hij dus niet helemaal achter al zijn toms en bekkens. Het liefst zou hij iedere dag met de band willen spelen, maar helaas hebben we allemaal gewoon een baan waar we ons centjes mee moeten verdienen. Veel jamsessies bezoeken compenseert dat voor Wilco enigszins.

Karl Ducaneaux – Slaggitaar + vocals
Karl is de stabiele factor van het gezelschap. Met zijn akkoordjes is hij het zijde lakentje van de band. Ook neemt hij voor een aantal nummers uit ons repertoire de lead zang voor zijn rekening.

De avond is voor Karl niet compleet als we ‘Hou van mij’ van Het Goede Doel nog niet hebben gespeeld. Grote kans dus dat die voorbij komt!

Johan van Hengel – Basgitaar + vocals
Johan zorgt met zijn basspel voor de wapperende broekspijpen. Slappen en tegelijkertijd zingen is voor hem geen probleem (mocht Mark King een keer niet kunnen, bel Johan). Voor wie beweert dat mannen geen 2 dingen tegelijk kunnen doen, gaat dat bij Johan helaas niet op.

Meikel Krieger – Slag & sologitaar
Is het een gitaar? Of is het een synth? Meikel tovert alle jaren ’80 Roland Juno en MOOG-synth geluiden gewoon uit z’n gitaar: je moet wat als band zonder toetsenist. Dat combineert hij met slag en sologitaar.
Meikel is dan ook de topper van het tapdansen met al die knoppen op de grond.