Laden Evenementen

Try-out
Thjum Arts
Authentiek, droog, een hilarische mimiek en de nodige diepgang. In zijn tweede programma blijft Thjum (winnaar jury-en publieksprijs Cameretten 2021) Thjum.
Hij maakt de balans op. Op zijn unieke manier. Want er is nogal wat gaande op dit moment. Die situaties allemaal. Het is wat met die situaties. Soms vraag je je af: Hoe heeft het zover kunnen komen? Thjum heeft dat vaak. Daarom is het de titel van zijn nieuwe (2de) voorstelling geworden.

Thjum won in 2021 zowel de jury als de publieksprijs bij het prestigieuze Cameretten Festival en speelde daarna in maar liefst 120 theater zijn eerste programma. Ook was hij op radio 1 te horen als columnist bij ‘Met het oog op morgen’. Vanavond test hij 45minuten van zijn nieuwe show: Hoe heeft het zover kunnen komen?
Meeuw Roovers
Meeuw Roovers is comedian, theatermaker en improvisatie-acteur.
Hij studeerde af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch en won het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival met zijn sketch-duo Roovers & van Leeuwen. Nu staat hij als stand-upcomedian op het podium en ook als MC is Roovers een graag geziene gast tijdens line-up shows en theaters door het hele land. Een kwetsbare comedian met een absurde blik en een neurotisch hoofd. Maar altijd even geestig.