Laden Evenementen

We klooien maar wat aan met z’n allen. Lekker vertrouwd in onze eigen bubbel. Praten met de ander is overbodig, luisteren is vies. Het is klont tegen klont en zoek het verder maar uit. We kleven om te overleven. Het is al met al aanklonteren geblazen.
Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager, finalisten van het Leids Cabaret Festival, maken absurdistisch cabaret met een beat. Na ‘Zwolle aan Zee’ is hun nieuwste show ‘Aanklonteren’ weer de overtreffende stap qua fysieke stijl. Geregisseerd door Emiel de Jong (cabaretduo Schudden), creëren de mannen chaos in razendsnelle scènes.

Het succes van hun allereerste korte voorstelling Quarter Life (crisis) is de reden om zich aan te melden voor het Leids Cabaret Festival.
De twee vrienden schoppen het tot de finale en twee weken later staat het duo samen met hun muzikanten Thijs van Gurp en Yvo Putter in een uitverkochte finalistentournee. De pers schrijft:

“Het duo Joosen en de Jager, twee jonge marketeers uit Rotterdam, maakte het meeste spektakel.” – Theaterkrant
“De sterkste vorm hebben echter Joosen en de Jager. Muzikaal, fysiek, visueel. Bij hun optreden slaat de verveling zeker niet toe.” – Leids Dagblad

www.joosenendejager.nl

Concept en spel – Sjoerd Joosen & Jeroen de Jager
Regie – Emiel de Jong
foto – Mark Engelen