Laden Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Peter van Rooijen & band – Liefde, dood & Bob Ross

zaterdag 23 oktober | 20:00

Met Liefde, dood & Bob Ross brengt Peter van Rooijen samen met zijn 4-koppige band weer een enorm gevarieerd liedjesprogramma. Vol schitterende, idiote en ontroerende songs, waarin Peter melancholie moeiteloos afwisselt met scherpe humor.

Evenement Categorie:

Izaline Calister & Thijs Borsten – Het eiland van mijn vader

zaterdag 30 oktober | 20:00

Componist, pianist en theatermaker Thijs Borsten reisde met zangeres Izaline Calister naar haar geboortegrond Curaçao, waar de vader van Izaline hen rondreed en vertelde over zijn geschiedenis en die van het eiland.

Evenement Categorie:

Eric Vaarzon en Conchita – Fiësta

vrijdag 5 november | 20:00

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel wordt in 2021 zestig en staat 35 jaar in de Nederlandse theaters. In dit jubileumprogramma leidt hij je samen met flamencodanseres Conchita Boon en singer-songwriter Elle langs de ‘Spaanse sporen’ in ons land.

Evenement Categorie:

Remy van Kesteren – Remy solo

zondag 7 november | 15:30

Remy zal onder andere repertoire spelen van zijn laatste albums, maar ook nieuw werk. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist.

Evenement Categorie:

Diederick Ensink – Diederick’s debuut

zaterdag 13 november | 20:00

Hij wil alle instrumenten van een orkest bespelen en er ook nog bij zingen. Kansloos? Niet als je Diederick Ensink heet. De ‘muziekinstrumententeller’ is inmiddels de tien gepasseerd.

Evenement Categorie:

Ryan van den Akker – Hiroshima in een kinderziel

zaterdag 20 november | 20:00

Na haar programma Zoet Zuur ging Ryan van den Akker bij zichzelf te rade en vond het tijd om een ‘gestolen’ kindertijd  om te zetten in een nieuwe muziektheater-solo.

Evenement Categorie:

Bartho Braat & Maurice Mulderij – Sterke zwakke mannen

zaterdag 27 november | 20:00

Deze voorstelling is landelijk geannuleerd. Sterke zwakke mannen is een muziektheatervoorstelling waarin humor en melancholie elkaar afwisselen binnen de ingewikkelde relatie tussen vader en zoon.

Evenement Categorie:

ABBA XS – Tribute to Abba

vrijdag 14 januari | 20:00

Een extra small theaterconcert vol bekende songs en inside stories over de Zweedse hit machine ABBA. Alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agnetha en rode Anni-Frid.

Evenement Categorie:

Mart Hillen – Mart & Movies

zaterdag 15 januari | 20:00

Het nieuwe programma van Mart Hillen, het jongste gitaarfenomeen van Nederland, gaat over zijn passie voor films en de muziek die ervoor gemaakt is. Hij speelt door hem gearrangeerde filmmuziek uit klassiekers als ‘Titanic’ en ‘Mission Impossible’, maar ook uit recente films over Queen en The Beatles

Evenement Categorie:

Ekaterine Levental – Schoppenvrouw

zondag 23 januari | 15:30

Mezzosopraan Ekaterina Levental kan werkelijk alles zingen en prachtig ook. In Schoppenvrouw vertelt zij, speelt zij, is zij zichzelf, haar eigen oma en nog vier sterk verschillende vrouwen.

Evenement Categorie:

Floris Kortie & Vera Kooper – Het jaar 250 na Beethoven

zaterdag 29 januari | 20:00

Welkom in het jaar 250 na Beethoven! Floris Kortie (Podium Witteman) en pianiste Vera Kooper laten zien en horen hoe Beethoven onze wereld veranderde.

Evenement Categorie:

Wishful Singing – Feeling Good

zondag 6 februari | 15:30

Wishful Singing bestaat uit vijf klassiek geschoolde zangeressen met loepzuivere stemmen. Met grote passie en expressie zingen zij een brede waaier aan muziekstijlen, uiteenlopend van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek en close harmony.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater