Laden Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Blues, Bitterballen en Bloemendal

zondag 9 oktober | 15:30

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van Firehouse Mama. Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag.

Evenement Categorie:

Cystine Carreon – #Los

vrijdag 14 oktober | 20:00

#LOS is een filmische one-woman-musical verteld, gespeeld en gezongen door Cystine Carreon, muzikaal vormgegeven door Rogier Bosman, geschreven door Roos Schlikker en Erris van Ginkel die met hun scripts altijd luchtigheid en humor kunnen brengen bij onderwerpen die ons allemaal raken.

Evenement Categorie:

Elke Vierveijzer – Lucht

zaterdag 29 oktober | 20:00

Elke Vierveijzer won met ‘Lucht’ de Poelifinario 2021 in de categorie Kleinkunst. “Vierveijzer zingt geen liederen, ze knalt ze rechtstreeks je hart in”, aldus de jury. Dat doet ze nu eens met een poppy sound, dan weer met een klassiek theaterlied of opzwepende donkere elektronica, muzikaal begeleid door Michiel Wetzer.

Evenement Categorie:

Jodymoon – Firestone

zaterdag 5 november | 20:00

Jodymoon bestaat vijftien jaar en viert dat met een nieuw album en een gelijknamige tour: ‘Firestone’. Het Maastrichtse duo gebruikte de coronaperiode om in hun eigen studio nieuwe tracks vast te leggen.

Evenement Categorie:

Gerard Alderliefste – Une belle histoire

vrijdag 11 november | 20:00

U waant zich op een dorpsplein in Frankrijk waar Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert. Geniet, zing mee en laat u verrassen door het muzikale gezelschap.

Evenement Categorie:

Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra

vrijdag 18 november | 20:00

Wie van Balkanmuziek én afwisseling houdt is bij Radomir Vasiljević aan het juiste adres. De Serviër is van oorsprong een klassieke gitarist die met tal van internationale prijzen is bekroond.

Evenement Categorie:

Mannen van naam – De duivelsbrug

zaterdag 26 november | 20:00

MANNEN VAN NAAM… …bestaat uit drie doorgewinterde muzikanten die hun sporen vooral hebben verdiend in de bekende pretpop-en theaterband Pater Moeskroen. Ze verstaan de kunst van het schrijven van liedjes vol humor en melancholie.

Evenement Categorie:

Passies & Havinga – Absint

zondag 27 november | 15:30

Absint is een programma rondom de Franse componist Erik Satie (1866-1925). Dit programma bestaat uit twee delen. Vóór de pauze vertelt Gea over het leven en de muziek van Satie. Na de pauze vertonen we de film "Satie and Suzanne".

Evenement Categorie:

Mart Hillen – Mart & Movies

zaterdag 3 december | 20:00

Met zijn virtuoze gitaarspel wekt hij schilderachtige beelden op, die het publiek meenemen in een andere wereld. Wie hem heeft gezien en gehoord, wil meer. Dat kan met ‘Mart & Movies’: beeldend en supermuzikaal.

Evenement Categorie:

SYA – A Bright Starry Night

zondag 18 december | 15:30 - 17:30

SYA brengt je met kristalheldere, meerstemmige harmonieën in kerstsfeer. Naast hun eigen country- en folkrepertoire spelen en zingen de drie zangeressen de mooiste kerstnummers en pareltjes uit de popgeschiedenis als ‘Vincent’ van Don McLean, ‘Landslide’ van Fleetwood Mac en meer.

Evenement Categorie:

Sara Leemans – Vanavond bij Jou?

zaterdag 14 januari | 20:00

Een theaterconcert met eigen werk en liederen van o.a. Edith Piaf, Roger Quilter en Franz Lehar. Liedjes over grote vragen en kleine vriendjes. Over jagen en pindakaas, een vermoeden, een iglo en een vader die zwaait. Over je blijven verwonderen en de kunst van het blozen.

Evenement Categorie:

Wishful Singing – Feeling Good

zondag 15 januari | 15:30

Wishful Singing bestaat uit vijf klassiek geschoolde zangeressen met loepzuivere stemmen. Met grote passie en expressie zingen zij een brede waaier aan muziekstijlen, uiteenlopend van werken uit de renaissance, barok, volksmuziek en close harmony.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater