Laden Evenementen

Film + Buffet. Beperkte verkoop (45 kaarten)

In deze smakelijke horrorsatire van de regisseur van de succesvolle serie Succession heeft de chef-kok Julian Slowik (Ralph Fiennes) sardonische verrassingen in petto voor een groep superrijken die per boot zijn afgereisd naar zijn privé-kusteiland in de Northwest Pacific (US) om te dineren in zijn exclusieve restaurant Hawthorn. De wereldberoemde chef-kok die een teruggetrokken leven leidt, heeft een uitgebreid tasty menu bereid voor de speciaal geselecteerde exclusieve superrijken. 

Het bonte gezelschap – gespeeld door een topcast – bestaat onder andere uit het kersverse koppel Margot en Tyler, drie jonge, al ladderzatte tech-bros, Bryce, Soren en Dave, een ouder welgesteld echtpaar, een gerenommeerde restaurantcriticus Lillian Bloom en een beroemde filmster van middelbare leeftijd met zijn assistent Felicity. Het grote genieten kan beginnen.

Begeleid door het onberispelijk geklede personeel onder leiding van de superstrenge en aan de chef-kok loyale souschef Elsa (Hong Chau), wordt de avond almaar spannender door geheimen van de gasten die boven tafel komen en de onverwachte gangen die worden geserveerd. Het wordt de dinerende gasten steeds duidelijker dat het uitgebreide culinaire menu van Slowik is ontworpen voor een avond vol schokkende verrassingen. Er is geen ontkomen meer aan.

‘Met sardonisch genoegen neemt de regisseur het sektarische aspect van sterrenrestaurants, chef-koks en pretentieuze gasten op de hak. heerlijk groots, grappig en duister eetspektakel dat de draak steekt met de allerrijksten.’ (Filmkrant)

‘De gasten sterven in elk geval niet van de honger in deze culinaire horrorfilm.’ (Filmtotaal)

LET OP: maximaal 45 personen kunnen van dit arrangement genieten, OP = OP!

foto – Searchlight-Pictures
Regisseur – Mark Mylod
Cast – Ralph Fiennes, Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult