Laden Evenementen

Deze filmvoorstelling is geannuleerd.
Zonderling Robin Feld ‘Rob’ (sterk vertolkt door Nicolas Cage), gewezen hippe restauranthouder, leeft na de dood van zijn vrouw een teruggetrokken bestaan in de wildernis van Oregon (noordwest Amerika) met zijn geliefde varken, dat hem helpt bij de truffeljacht waarmee hij in zijn inkomen voorziet.
Het contact met de buitenwereld verloopt via oude bekende Amir. Als het varken op een dag ontvoerd blijkt, zet hij alles op alles om haar terug te vinden. Daarvoor reist hij met Amir af naar zijn vroegere leefomgeving in Portland, ‘die andere jungle’.

Tijdens deze zoektocht zal hij ook zijn verleden onder ogen moeten komen. Via oude bekenden en een tip van een voormalige makker belanden ze in een aaneenschakeling van gebeurtenissen en ontmoetingen waardoor langzaamaan de puzzel van zijn leven duidelijk wordt. Uiteindelijk wordt de waarheid rond de ontvoering van het varken ontrafeld, maar blijkt ook de diepere reden waarom Rob terugverlangt naar zijn varken.

Michael Sarnoski’s debuutfilm is een verrassende, intieme karakterstudie, overladen met positieve recensies, waarin veelal de comeback van Nicolas Cage in een dramarol wordt geprezen.

Regisseur – Michael Sarnoski
Cast – Nicolas Cage, Alex Wolff, Adam Arkin
https://youtu.be/-4nRpdONaAA