Laden Evenementen

Rietje Art
Ik werk van uit mijn eigen atelier RietjeArt in het landelijke Stoutenburg en maak Kunst met een Boodschap.
Mijn levensmotto is “Durf je droom te leven” en dat probeer ik uit te dragen in mijn dagelijkse leven en in mijn kunst.
Mijn liefde voor landschap en natuur zijn terugkerende onderwerpen in mijn schilderijen. Ik schilder abstracte werken waarin ik mijn ervaringen, belevingen en emoties verwerk, gebruik makend van verschillende technieken en materialen.
Mijn werken zijn soms duidelijk herkenbaar, maar soms ook heeft het enige uitleg nodig.
Kunst kijken is een beleving. Met mijn kunst geef ik een boodschap mee aan de kijker. Ik hoop dat de kijker blijft kijken en ontdekken en in mijn werk zijn eigen beleving beleeft en die meeneemt in zijn leven.
Naast zelf schilderen coach ik mensen om vanuit hun emotie en gevoel te schilderen. Gevoelens, dromen of wensen die moeilijk te verwoorden zijn in kleur toevertrouwen aan het doek, daar help ik je graag bij. Maar ook bij het maken van een abstract werk, groot of klein kan ik begeleiden bij het
proces, de benodigde technieken en gebruik van materialen.
Kijk op mijn website voor meer informatie over mijn werk en workshops: www.rietjeart.nl

Ellen Adank
Tekenen en schilderen doe ik eigenlijk al van kinds af aan. Sinds ruim 15 jaar ben ik mij steeds serieuzer gaan toeleggen op de schilderkunst en het vervaardigen van keramiek en volgde daarvoor diverse opleidingen. Aanvankelijk schilderde ik veel in acryl, maar de laatste jaren heb ik echt de liefde opgevat voor olieverf, vaak gemengd met allerlei materialen.
Ik schilder graag abstracte portretten en ander abstract werk, maar ook de dieren in mijn directe omgeving hebben mijn warme interesse.
Ik werk vanuit mijn eigen atelier in het landelijke Maarsbergen en vervaardig regelmatig schilderijen en keramiek in opdracht. Daarnaast exposeer ik de laatste jaren regelmatig door heel Nederland.

En dan ten slotte: wat staat er toch voor een ‘gek beestje’ onderaan ieder schilderij? In plaats van mijn naam signeer ik mijn doeken en mijn keramiek met mijn logo. Het is een gestileerde duizendpoot, die ik zelf heb ontworpen, omdat ik nu eenmaal een duizendpootje ben.
Website: adank4art.nl