Laden Evenementen

Try-out
“Jasper van der Veen, winnaar van de jury- en publieksprijs op het Leids Cabaret Festival 2019, toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch”, schreef NRC Handelsblad over zijn debuutvoorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’.
Voor de opvolger zit de cabaretier propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.
Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen, maar tegelijkertijd loopt zijn brein steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

NRC Handelsblad **** over ‘Het dreigt volslagen goed te komen’: “Jasper van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.”
Theaterkrant: “Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.”

www.dekeetbv.nl
https://youtu.be/p1jdJxj4aMA