Laden Evenementen

In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe, aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Zie het als een soort reizend cabaretevenement met de finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals, maar dan zonder de dans om de prijzen. Wie er spelen, blijft meestal tot de avond zelf onder de pet, maar aan afwisseling geen gebrek. Dus laat u verrassen door de cabaretsterren van morgen. Wie weet ziet u de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws en dat allemaal voor de prijs van één.
Vanavond treden voor u op in Leusden:

Floris de Vree wil graag de mensen zo hard mogelijk laten lachen. Of het nou is door een flauwe grap, een hilarische anekdote of een zelfgeschreven prentenboek. Floris wil de mensen met buikpijn van het lachen de zaal uit hebben. En ach, als er toch ergens een persoonlijk verhaaltje of een boodschap in zit, is dat toch alleen maar mooi meegenomen?
Floris won in 2020 Pucks Talent Cabaret.

 

 

 

Hidde van Gestel won in 2019 als 18-jarige Puck’s Talent Cabaret in Arnhem.
Dit nieuwe cabarettalent neemt je mee in zijn gedachtewereld met scherpe humor.

 

 

 

 

 

 

Janne Luna met haar allereerste cabaretoptreden voor publiek won Janne in 2023 meteen de jury en publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2023. In haar programma “Warum schwimmst du nicht?” gaat zij op zoek naar haar identiteit met uitstellen als levenskunst. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joran Wellingc zit op slot. Het liefste gaat hij niet naar buiten, want mensen zijn eng en de wereld overweldigend. Toch gaat zijn voordeur af en toe open: met z’n gitaar en gedachtenkronkels stapt hij het podium op en bevrijdt hij zichzelf en het publiek. Zo doet hij in ‘Doodleuk’ een ultieme poging om zijn binnenwereld met ons te delen.
Het is een merkwaardige poging, maar het is er een.

 

foto – Matthias Tuns

www.cabaretpoel.nl