Laden Evenementen

Uitverkocht!
De Acht Bergen / Le Otto Montagne (2022) incl. dinerarrangement

(*) Exclusief verzorgd arrangement met dinerbuffet na afloop van de film, met een knipoog naar de heerlijke Italiaanse keuken. Houd de website in de gaten voor nadere details en laat u verrassen, want van dit arrangement kan slechts een beperkt gezelschap genieten (maximaal 50 kaarten beschikbaar).

‘De Acht Bergen’, gebaseerd op de zeer succesvolle Italiaanse roman Le Otto Montagne van Paolo Cognetti, bestrijkt een periode van ca. 40 jaar en vertelt het verhaal van de bijzondere vriendschap die ontstaat tussen de elfjarige Pietro, afkomstig uit de stad en zijn leeftijdsgenoot Bruno, een jongen uit de Italiaanse Alpen. In de zoektocht naar zichzelf en levensgeluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg.

Twee en een half uur reis je mee met twee vrienden die elkaar telkens terug vinden op cruciale momenten in hun levens. Ondanks hun verschillende levenspaden lijkt de oude vriendschap uit hun jeugdjaren onverwoestbaar.

De natuurbeelden van het weidse alpenlandschap illustreren de innerlijke wereld van de twee hoofdfiguren. Niet alles wordt uitgelegd, maar net zoals in het echte leven lopen zaken zoals ze lopen. Een diep, maar tegelijk toegankelijk melancholiek drama over herkenbare emoties: liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een geboortestreek.

Regisseurs: Felix van Groeningen en Charlotte Vandermeersch
Acteurs: Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Elisabetta Mazzullo e.a.

Inclusief verzorgd Italiaans dinerbuffet van QliChef. Deze film is alleen als arrangement te boeken!