Laden Evenementen

Op last van de Veiligheidsregio moeten we de capaciteit van de zaal beperken tot 30 bezoekers. De uitvoering van Ronald Snijders om 19:30 uur is uitverkocht! Ronald zal nog een optreden verzorgen om 21:30 uur. En ook dit tweede optreden is uitverkocht!

LET OP: Deze voorstelling vindt plaats in het Atrium op Leusderend.
Lees voordat u een kaartje koopt dit Coronaprotocol.

Ronald Snijders staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show. In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.

Snijders maakte eerder Verkeerde BenenOne Man ShowWelke Show en Groot Succes 2.

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, oordeelde de Volkskrant. ‘Krankzinnig grappig, ik heb me kapot gelachen’, schreef Theaterparadijs.
‘Grote Ronald is briljant’, kopte de Theaterkrant.

Ronald Snijders schreef onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

foto – Bob Bronshoff