Laden Evenementen

Try-out
In zijn vierde solo programma vraagt Martijn Kardol zich af hoe het is als je helemaal opnieuw kunt beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Kardol heeft in ieder geval een poging gewaagd: een kind, nieuwe woonplaats en nieuwe voorstelling. Maar wat blijkt: de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je lijkt toch meer op je ouders dan je hoopte en hoe ‘Fris’ is hij nog na anderhalf uur op het podium? Een mix van pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes, van “een verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt” (Theaterkrant over zijn vorige programma).

Over Martijn
Martijn Kardol is met regelmaat te horen als columnist op de radio (3FM, Radio Veronica en Radio 538). Ook schrijft hij voor het satirische programma ‘Plakshot’ van de VPRO en is hij vast onderdeel van het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2.

regie: Owen Schumacher

www.martijnkardol.nl

De pers over zijn vorige voorstelling ‘De Situatie’:
Theaterkrant:
“Martijn Kardol boeit, vermaakt en prikkelt. (…) Een lekker programma van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.”
Leidsch Dagblad:
“Cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan.”