Laden Evenementen

LET OP!
Vanwege een rumoerige activiteit in de naastgelegen Korf begint deze voorstelling om 19:30 uur!
De voorstelling van Lisa Loeb is uitverkocht!
Try-out

Je kent haar als ‘de blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. Of van Lowlands, dat ze meerdere keren plat speelde. En natuurlijk ook als De slimste mens 2021.
En nu komt Lisa Loeb naar het theater met Extase, haar schaamteloos eerlijke en hyper muzikale solodebuut.
Ze ontroert en ontregelt met keiharde grappen, ijzersterke popsongs en haar ‘loebzuivere’ zangstem.

In Extase koppelt Lisa haar persoonlijke verhaal aan de actualiteit. Ze gebruikt haar angststoornis als metafoor voor de angstcultuur die sluimert in onze maatschappij. Ondanks de paniek in haar hoofd, kruipt Lisa voor deze solo uit haar schulp. Ze wil zich niet langer verschuilen. Niet thuis. Niet onder de dekens. Niet in het veilige omhulsel van een Matroesjka-pop.

Extase is een eigenzinnig pleidooi voor overgave. Lisa neemt ons mee langs heldhaftige familieleden, knielweigeraars, pestpartijen, toetsenbordridders en de zero sum game.

Twee gruwelijk goede muzikanten stuwen de show met synthesizers en drumcomputers.

Verwacht vlijmscherpe verhalen, bitterzoete elektro-pop en venijnige Nederlandstalige teksten. Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen.

tekst, muziek en spel: Lisa Loeb
muziek: Darius Timmer en Illan Voshol
coaching: Daria Bukvić
techniek: Nick Bek
lichtontwerp: Yuri Schreuders
kostuums en decor: Dymph Boss

foto – Curly and Straight