Laden Evenementen

Deze voorstelling is uitverkocht!
Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant….Toe te kijken hoe anderen proberen het hoofd  boven water te houden. Althans dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken.
Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaret programma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

foto – Kirsten van Uffelen

De Volkskrant: ‘Kees van Amstel is een rasverteller die van iedere situatie wel iets komisch weet te maken.’

Trouw: ‘Niet alleen is Van Amstel een goede verteller en geoefende grappenmaker, hij weet ook knap een rode draad in zijn voorstelling te verweven’

De Telegraaf: ‘Kees van Amstel is een sterke verhalenverteller die over het vermogen beschikt om tegenslag om te buigen naar gouden grappen.’
Wederom geregisseerd door zijn vaste regisseur Lebbis!

Kees van Amstel is een Nederlandse comedian / cabaretier / columnist / schrijver / acteur en daarnaast een fervent onderwijsmannetje. Je kent hem o.a. als vaste comedian bij Comedytrain, schrijver en acteur bij het satirische sketchprogramma Klikbeet, vaste columnist op NPO Radio 1, bij De Nieuws BV als Druktemaker, en schrijver voor vele comedyprogramma’s op de Nederlandse televisie o.a. Dit Was Het Nieuws.