Laden Evenementen

Verplaatsing van 9 januari.

Al bijna dertig jaar boeit, verleidt en prikkelt verteller Eric Borrias zijn jonge publiek met fantasierijke bewerkingen van beroemde kinderboeken. Hij weet elk verhaal naar zijn hand te zetten, dit keer ‘De Rattenvanger van Hamelen’ van de gebroeders Grimm.

In Hamelen hebben de mensen het te druk om hun rommel op te ruimen. En dus komen er ratten. Heel veel ratten. De bevolking van Hamelen belooft een hoge beloning voor wie de ratten verjaagt. Maar ze houden zich niet aan hun belofte en de Rattenvanger leert ze een lesje dat ze niet snel zullen vergeten! En nee, geen zorgen: in Borrias’ versie keren de kinderen veilig thuis.

Eric Borrias: Aa bijna 30 jaar een rete-goeie verteller

Een ambachtsman die al bijna 30 jaar de fantasie van zijn publiek aan het werk zet. Van schijnbaar eenvoudige sprookjes tot indrukwekkende oorlogsverhalen, van bekende (kinder)boeken tot verhalen op maat.
Zijn ‘gereedschapskist’ is rijk gevuld.  Niet voor niets heeft deze Vertelambassadeur, naast 18 grotere voorstellingen, een breed scala aan korte verhalen. Van kerst tot horror, van humor tot ernst. Gekozen tot Vertelambassadeur 2016.

www.verhalenverteller.nl