Laden Evenementen

Verplaatsing van 14 januari.
Een extra small theaterconcert vol bekende songs en inside stories over de Zweedse hit machine ABBA. Alles wat je altijd al wilde weten over de blonde Agnetha en rode Anni-Frid.

Saunaparty’s, Stalkers, Hits en Haat… De zingende zussen Beatrice en Vera van der Poel kruipen in de huid van Anni-Frid en Agnetha en vertellen het fantastische verhaal van ABBA: het succes, de roddels, het drama, de achterklap.

Ze zingen het repertoire van ABBA op een bijzondere manier: extra small zoals de liedjes geschreven zijn, bij de piano.

Dancing Queen, The Winner Takes It All, Knowing Me Knowing You, Voulez Vous, SOS en natuurlijk Mama Mia! ABBA XS is een feest der herkenning met tijdloze hits.

De zusjes Van der Poel hebben de fabuleuze zusjessound en zongen samen in de band Beeswamp.
Vera is docente zang aan het conservatorium en maakte furore met de elektropop band Mimezine. Ze bracht twee solo albums uit, trad op met de Nits en het string-quartet Zapp. En speelde met haar band VOER op het North Sea Jazz festival.
Beatrice heeft diverse albums en theaterconcerten op haar naam staan met Nederlandstalige repertoire. Ze werkt(e) o.a. met Maarten van Roozendaal, Marcel de Groot, Paul de Munnik, Bob Fosko en auteur Thomas Verbogt, op het North Sea Jazz Festival en de Parade en spreekt audioboeken in o.a. Judas van Astrid Holleeder.

Pianist: Leo Bouwmeester (o.a. bekend van Jeroen Willems’ hommage aan Jacques Brel) of Marcus Olgers
regie Eddie B.Wahr
www.abbaxs.nl
foto: Martijn Swart