Laden Evenementen

ECHT, iets is mooi als het echt is…
Cabaretière Astrid Cattel heeft haar eigen teksten en muzieknummers bijeengebracht in een kleinkunstprogramma. Zij wordt begeleid door haar pianist.
Coaching heeft Astrid van Karin Bloemen.
Met haar gesproken teksten en zang verbindt Astrid haar wereld met die van het publiek. Zij neemt bezoekers mee in situaties uit het leven die wij allemaal tegenkomen. Bij het loslaten door verlies deelt Astrid haar echte emotie en puurheid. Maar bij het loslaten tijdens het uitvliegen van haar pubers en het trachten los te laten van de dagelijkse hectiek toont zij zelfspot. Met een sprankelende knipoog naar cabaret.
Doordat Astrid haar jarenlange ervaring en haar persoonlijke warmte èn energie voelbaar zijn in de zaal, maakt dat het geheel tot chique, charmant amusement. Met verve treedt zij sinds september ’21 op en staat zij ook dit theaterseizoen met haar programma ‘ECHT, iets is mooi als het echt is’ op de planken.

OVER ASTRID
De bevlogen theatermaakster Astrid Cattel gaat solo. De actrice acteert o.a. sinds 10 jaar als de vaste stand in van Irene Moors bij het RTL4 tv-programma De Tv Kantine. Afgelopen 2 theaterseizoenen bracht zij, zingend, samen met de zoon van Toon een hommage aan Toon Hermans. Astrid heeft destijds haar regionale theaterschool verkocht om nu zelf in de spotlights te gaan staan. Daarnaast treedt zij ook op als presentatrice/dagvoorzitter. Haar ervaring is die van een publieksaantal van 2000+.

www.astridcattelproducties.nl
facebook/