Laden Evenementen

Vanavond nodigt het Zincafé je uit voor een avond met Kathleen Ferrier.
Zij neemt ons mee in haar visie op ontwikkelingen in politiek en maatschappij, in Nederland en verder weg.
Opkomen voor democratie is een van haar drijfveren, evenals het opkomen voor mensenrechten. Die twee onderwerpen, democratie en mensenrechten, lopen als een rode draad door haar werk en leven, dat haar behalve naar Chili ook naar Brazilië en meer recentelijk naar Hong Kong bracht.
Kathleen vertelt over haar ervaringen op verschillende plekken in de wereld. Daarbij deelt zij met de aanwezigen wat die ervaringen haar geleerd hebben, welke (geopolitieke) ontwikkelingen zij ziet en wat die betekenen voor de Europese waarden en voor Nederland.

Op 12 maart 2013 was Kathleen ook bij Zincafe te gast en sprak toen over het thema “Zin in mijn leven”
Kathleen waardeert bijdragen uit de zaal en gaat graag in discussie.

Aanmelden voor de avond
Bezoekers van het eerste uur herinneren zich nog dat Zincafe in 2010 gestart is in Tapas Parador aan de Hamersveldseweg met een vrijwillige bijdrage voor een avond discussieren aan de hand van een thema dat door een gastspreker werd uitgewerkt.
Om ook minder bekende sprekers het podium te kunnen bieden waren we later genoodzaakt om van een vaste prijs uit te gaan.
We zijn nu genoodzaakt om de prijs van een kaartje na ruim 13 jaar aan te passen aan de gestegen kosten.
De toegangsprijs is slechts €7,50 per kaartje, en je kunt je tickets reserveren op onze website. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw ticket op tijd bemachtigt.
Klik hier voor jouw ticket.

Zincafé biedt u bij het begin van de avond als welkom gratis koffie of thee aan (andere consumpties zijn voor eigen rekening).
Halverwege de avond is er een korte pauze waarin u met elkaar kunt discussiëren en kunt genieten van een drankje.

Volgende bijeenkomsten Zincafé:
xx maart 2024 – bijeenkomst in het kader van de Boekenweek
27 mei 2024

Algemeen
Over het Zincafé
Zincafé Leusden is een caféachtige avond waar mensen elkaar ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen, met een speciale gast uit de wereld van politiek, wetenschap, religie, kunst en cultuur. De gast wordt geïnterviewd en/of houdt een korte voordracht en gaat met de zaal in discussie.

Verslagen van eerdere bijeenkomsten vindt u op onze website.

Uw Tips!
Tips over een nieuw onderwerp voor Zincafe Leusden horen wij graag. U kunt suggesties mailen naar: nieuwsbrief.zincafe@gmail.com.