Laden Evenementen
Op 13 november 2023 om 20:00 uur nodigt Zincafé je uit voor een avond gewijd aan de fascinerende wereld van Kunstmatige Intelligentie (ofwel Artificial Intelligence / AI). Een term die je vast al wel eens hebt gehoord, maar waar voor deze avond geen kennis over nodig is.
In een tijdperk waarin AI onze levens en samenleving steeds meer beïnvloedt, willen we dieper ingaan op de ethische en zingevingsvragen die deze technologie met zich meebrengt. Wat betekent het voor ons mens-zijn als machines slimmer worden? Hoe waarborgen we ethische verantwoordelijkheid in AI? Sluit je aan bij ons voor een boeiende discussie die je denken zal uitdagen.
Aanmelden voor de avond
De toegangsprijs is slechts €5 per kaartje, en je kunt je tickets reserveren op onze website. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je jouw ticket op tijd bemachtigt.
Klik hier voor jouw ticket. 

Zincafé biedt u bij het begin van de avond als welkom gratis koffie of thee aan (andere consumpties zijn voor eigen rekening).
Halverwege de avond is er een korte pauze waarin u met elkaar kunt discussiëren en kunt genieten van een drankje.

Volgende bijeenkomsten Zincafé:
29 januari 2024
xx maart 2024 – bijeenkomst in het kader van de boekenweek
27 mei 2024

Algemeen
Over het Zincafé
Zincafé Leusden is een caféachtige avond waar mensen elkaar ontmoeten en van gedachten kunnen wisselen, met een speciale gast uit de wereld van politiek, wetenschap, religie, kunst en cultuur. De gast wordt geïnterviewd en/of houdt een korte voordracht en gaat met de zaal in discussie.

Verslagen van eerdere bijeenkomsten vindt u op onze website.

Uw Tips!
Tips over een nieuw onderwerp voor Zincafe Leusden horen wij graag. U kunt suggesties mailen naar: nieuwsbrief.zincafe@gmail.com.