Laden Evenementen

Van het Conservatorium via wereldberoemde orkesten naar de club – de reis van harpist Remy van Kesteren is er eentje van prachtige muziek en verre uithoeken. Na vele onderscheidingen en awards ging het kriebelen bij de jonge muzikant. Zijn liefde voor het klassieke repertoire is groot en blijft een basis, maar hij brengt zijn vrije tijd door op popfestivals en bij live-concerten in clubs.
Het is logisch dat dit zijn spel heeft beïnvloed – Remy is al snel bekend geworden als een instrumentalist die alle uithoeken van zijn instrument en daarbuiten verkent.
De harpist besloot ook popmuziek te gaan maken. Dit bracht hem de eerste optredens met zijn eigen band, een album geproduceerd door Britse producer, songwriter en DJ Fink en een theatertour in 2019 met zijn eigen robotorkest (the Analogue Robot Orchestra). Hij bracht covers uit van zijn muzikale helden Radiohead, Bon Iver en Rosalía en maakte indruk met zijn vorig jaar uitgebrachte alternatieve soundtrack voor de animatiefilm The Red Turtle.
Remy zal onder andere repertoire spelen van zijn laatste albums, maar ook nieuw werk. Een nieuwe muzikale reis met deze bijzondere instrumentalist.

foto – Nick Helderman
https://www.youtube.com/watch?v=PBEVpOven0M&ab_channel=HetConcertgebouw