Laden Evenementen

Deze voorstelling is geannuleerd!

‘Suzanne… Suzanne… Ik ben stapelgek op jou.’ We kunnen het allemaal nog woordelijk meezingen.
En… het brengt ons allemaal terug naar die ene periode in je leven. Over de hele wereld klinkt het lied nog steeds uit radio’s en wordt er bij tijd en wijle uit volle borst meegezongen. Suzanne.
De wereldhit van VOF de Kunst/The Art Company. Ferdi Lancee schreef het, Nol Havens zong het. Miljoenen platen werden er verkocht en in 7 landen stond VOF de Kunst op de eerste plaats van de hitparade…..Touren door Europa, mooie verhalen.

Na jaren met VOF de Kunst over de wereld getourd te hebben, richtte Nol zich weer op Nederland met de hit ‘Een kopje koffie’ als gevolg. Na een optreden in Sesamstraat volgde een zeer geslaagde samenwerking met Annie M.G. Schmidt , het was het begin van een nieuw fenomeen in de Nederlandse theaters: Een popconcert voor kinderen. Samen met Erik van Muiswinkel maakt Nol familievoorstellingen waar jong én oud plezier aan beleeft. Popmuziek en cabaret, ingrediënten voor een pittige voorstelling. 8 seizoenen, 800 uitverkochte voorstellingen……leuke verhalen.

Oude liefde roest niet. Dat blijkt in 2020, Nol zingt en speelt liedjes uit zijn eigen repertoire en laat een aantal liedjes horen die belangrijk zijn geweest. Veel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Suzanne voorbij’ wordt u meegenomen langs 38 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, zijn mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over het leven en liedjes én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal.