Laden Evenementen

Voor de laatste maal!

Verhalenverteller en natuurfotograaf John Spijkerman uit Leusden neemt u in beeld en geluid mee in de opzienbarende denkwereld van de vogels om ons heen.

In De Vogelmonologen biedt hij hun een platform. Actuele thema’s komen aan bod en de vogels nemen geen blad voor hun snavel. Vrijmoedig delen zij hun diepste zielenroerselen met het publiek.

Onderwerpen als leven en dood, liefde, troost, hebzucht, schuld en berusting komen daarbij aan bod. In woord en beeld houden de vogels ons een spiegel voor.

Via zijn dagelijkse wandelingen langs de Ponlijn, het Landgoed Den Treek-Henschoten en natuurgebied De Schammer, geeft John ons een inkijkje in de gedachten en overwegingen van onze gevederde vrienden en in die van een enkele vreemde vogel.

Inmiddels is John druk bezig met het maken van een boek. De titel daarvan luidt: ‘De Vogelmonologen, fabelachtige vertellingen uit Leusden’. Het boek wordt uitgegeven door Leusden Natuurlijk! en zal in de tweede helft van maart verschijnen.
Via de site van Leusden Natuurlijk! kunnen mensen die het boek graag willen hebben, zich voorinschrijven. Er wordt dan een boek gereserveerd. Het boek gaat € 19,90 kosten en zal verkrijgbaar zijn bij Leusden Natuurlijk. Inschrijven via de website www.leusdennatuurlijk.nl

Leusden Natuurlijk! is de vrijwilligersorganisatie, die Leusden en haar aantrekkelijke buitengebieden onder de aandacht wil brengen bij Leusdenaren en gasten van Leusden.

De prijs van € 10,- is inclusief koffie of thee