Laden Evenementen

We willen allemaal ergens bij horen, een generatie, een vriendengroep, een community of misschien wel een cult. Alleen blijkt dit tegenwoordig niet meer vanzelf te gaan. Dan moet je keuzes maken. Maar hoe? Toch maar naar die ene kutverjaardag en je aanpassen? De wereld bestaat uit hokjes gevuld met mensen die de perfecte versie van zichzelf willen zijn, maar maakt dit hen ook echt gelukkig?

Tijdens deze voorstelling neemt Gavin het publiek mee in zijn identiteitscrisis: welke prijs willen we betalen om ergens bij te horen? Hij laat het zijn publiek op ontwapende, gedurfde en humoristische wijze weten tijdens deze “vrolijke kennismaking met komisch talent Gavin Reijnders” (de Volkskrant).

In 2019 belandt Gavin Reijnders met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prijst hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaretcontext. Volgens de jury is hij ‘een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.’ Na de finalistentour gaat hij door en speelt hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands.
In 2022 wint Gavin het BNNVARA tv-programma Ik Ga Stuk!, waar Stefano Keizers op zoek gaat naar nieuw comedytalent. In het programma neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat ‘ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island.

regie – Dick van den Toorn
foto – Rosa Quist
Theaterkrant: “Gavin Reijnders is een meester in gedurfde anekdotes.”
Trouw: “Gavin Reijnders is ontwapenend.”