Laden Evenementen

Tijd voor een echt Leusdens feestje! De theaterstoelen weg, de bierkraan open, geweldige muziek van de Old Bones Band.  Kortom, hét recept voor een geweldige zondagmiddag. Loop binnen, en kom genieten van vurige muziek. Alle ingrediënten voor een sfeervolle blues middag zijn aanwezig. Vanaf 15.30 uur, toegang gratis en: heerlijke bitterballen!

 Old Bones Band
De Old Bones bestaat inmiddels 5 jaar. De naam is inmiddels gewijzigd van Old Bones Blues Band naar The Old Bones. Dat houd dus ook in niet alleen Blues, maar ook bluesrock, Soul en funky nummers.

Deze band bestaat uit zes ervaren musici met een hoge ambitie. Sinds hun eerste try-out in februari 2018 hebben ze hard gewerkt om één van de betere bluesbands van Nederland te worden. Ze zijn goed op weg.
Het repertoire bestaat eigen nummers, en covers van blues grootheden als Buddy Guy, Eric Clapton,, Joe Bonamassa, Beth Hart, B.B. King, Coco Montoya, King of the World, Sweet de Buster, en zo kunnen we er nog wel een paar noemen die voorkomen in hun repertoire .

COR BRUINSMA – GITAAR / LEADZANG
Is de leadgitarist en tevens zanger en tevens Bandleider van het eerste uur. De oplettende luisteraar herkent Cor want hij verzorgde al veel optredens in het hele land met verschillende bands, waaronder Chataqua en Direct Inject. Cor starte op zijn 11e jaar met gitaar spelen. Niet zo gek dat hij inmiddels ook een groot gitaar en versterker bezitter is. Tevens is hij Gitaardocent op scholen en in zijn eigen lespraktijk.

FRIED HOLDKAMP – BASGITAAR
Speelt bas sinds zijn 15e Speelde in diverse top 40 bands o.a. in de band Fexibel. Sinds 5 jaar heeft hij de Bluesrock in zijn hart gesloten. Ook speelde hij in de Utrechtse band Ramshaclkle en de Mordants uit Blokker. Nu is hij op pad met de Old Bones met ambitie om de podia te gaan veroveren.

Jan Herbert – HAMMOND/PIANO/ KEYS
Jan maak muziek vanaf zijn prille jeugd . En heeft jaren lang bij muziekhandel `Staffhorst in Utrecht gewerkt. En gaf ook demo’s voor Yamaha Keybords en Orgels. Speelt verder in verschillende bands. En sinds kort heeft hij zich bij de The Old Bones gevoegd.

NILS GROENER – DRUMS
Nils is de Benjamin van de band. En speelt al jaren in verschillende bands. En versterkt sinds 2023 de OLD BONES met zijn strakke ritme en grooves. Tevens is NILS Drumdocent aan de de Apeldoornse Popschool. Daar brengt hij allerlei muziek stijlen bij elkaar. Van Jazz en van blues naar pop.

CAROLINE BOSCHMAN – BACKING / ZANG
Zang met de paplepel ingegoten Of het nu klassiek, rock, blues, soul of pop is……In alle muziekstijlen zit blues, het wordt alleen telkens anders verwoord. Naast backing vocals zingt Caroline ook een aantal lead Vocals.

SONJA KONINGA – BACKING / ZANG
Never too old for ‘The Blues’ Sonja Koninga, ook bekend als zangeres Sunny, verzorgt één van de stemmen van de backing vocals van onze band. Naast backing vocals zingt Sonja ook een aantal lead Vocals. Sonja speelde vroeger met Cor in de Allround band Direct Inject.