Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Zoeken en weergeven navigatie

Evenement Categorie:

Programma 2024 – 2025

maandag 3 juni | 20:00

Momenteel is de kassa gesloten. Meer informatie over de openingstijden vindt u bij 'lees info'. Op 3 juni staat ons nieuwe programma 2024 – 2025 online.

Evenement Categorie:

Kunstcafé – Remke van Schaik en Fineke Art

zondag 15 september | 14:00

Opening expositie Remke van Schaik - schilderijen en Fineke Art - keramiek. Met muzikale omlijsting door .... Deze expositie is nog te zien t/m 15 november.

Evenement Categorie:

Bastarden (The promised land)

maandag 16 september | 20:00

In 1755 arriveert Luvid Kahlen (Mads Mikkelsen op z’n meest stoïsch) in Jutland (DK) met één doel: gehoor geven aan de oproep van de koning om het land te bewerken, rijkdom en eer voor zichzelf te verwerven en een kolonie te stichten. Ruw, direct en weerbarstig.

Evenement Categorie:

Human Forever

woensdag 18 september | 20:00

Benefiet voorstelling Vanwege het 50 jarig bestaan van Lisidunahof in Leusden wordt door de Vrienden van Lisidunahof de aangrijpende film  Human Forever vertoond. Met het toegangsbedrag van deze film steunt u de activiteiten van Vrienden van Lisidunahof.

Evenement Categorie:

Fabian Franciscus – Loskomen

vrijdag 20 september | 20:00

Probeer uit je dagelijkse stramien los te komen! Dat was ooit het dringend advies van de psycholoog van Fabian Franciscus, in een fase dat hij meer tijd verloor aan angst en vrees dan aan het leven zelf. Precies wat hij op dit moment ook weer wil: even loskomen van met name verwachtingen en dat gunt hij iedereen.

Evenement Categorie:

Bertolf – Bluefinger

zaterdag 21 september | 20:00

Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass. De singer-songwriter en gitarist reisde naar Nashville om een oude droom waar te maken: een album opnemen met zijn grote helden, zoals Jerry Douglas, Stuart Duncan en Mark Schatz. ‘Bluefinger’ werd de titel van zijn nieuwe plaat.

Evenement Categorie:

Loet krijgt een verrassing (3+) door Ruth Bakker

zondag 22 september | 11:00

Een vrolijke, interactieve kindervoorstelling vol muziek en dierenpoten, waarin Loet met alle kinderen bedenkt welke verrassing zij zal krijgen van tante Toos.

Evenement Categorie:

Patrick Nederkoorn – Uit de klauwen

zaterdag 28 september | 20:00

Patrick Nederkoorn is een natuurvriend en daarom verhuist hij met vrouw en kind naar een hutje in het bos. Als er een wolf rondloopt, wordt het beest in hem wakker.

Evenement Categorie:

Jochen Otten – De kwaadste niet

vrijdag 4 oktober | 20:00

Sluipschutter Jochen Otten komt met een nieuw theaterprogramma in zijn kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog, dan weer keihard en niets en niemand ontziend. Vaak knallend druk, soms cynisch en afgemeten, maar hij kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnenhouden.

Evenement Categorie:

Ricky Koole & Cok van Vuuren – Altijd iemand

zaterdag 5 oktober | 20:00

Na omzwervingen van New Orleans tot Tennessee vindt Ricky zichzelf terug thuis in Nederland. Waar gaat het nou uiteindelijk om? Wat zocht ze al die tijd? Ze gaat terug naar haar eigen wortels in Zuid-Holland.

Evenement Categorie:

Erwin Nyhoff – Legends from Heaven

vrijdag 11 oktober | 20:00

“Over de doden niets dan goeds!” zegt Erwin Nyhoff, die de komende tijd in het theater de overleden legendes van de popmuziek zal eren. Gewapend met louter zijn gitaar en zijn fantastische stem, zal hij op zijn eigen onnavolgbare wijze de schitterende songs vertolken.

Evenement Categorie:

Thijs van de Meeberg – Met de beste bedoelingen

zaterdag 12 oktober | 20:00

Thijs van de Meeberg besluit om iedereen uit te nodigen op zijn verjaardag. Zodra zijn jeugdvrienden uit Brabant tegelijkertijd met zijn cultuurcollega’s uit de Randstad aanbellen, stapelen de problemen zich op.

+ Exporteer Evenementen