Laden Evenementen

In samenwerking met Alexander Beets organiseren we een jazzmiddag.

New York Round Midnight Orchestra ft. Baer Traa

Jazzclub Leusden presenteert in samenwerking met Theater De Tuin een onvergetelijke muzikale middag met het internationaal geprezen New York Round Midnight Orchestra, met als speciale gast Baer Traa.

Het New York Round Midnight Orchestraheeft wereldwijd indruk gemaakt, met lovende recensies uit onder andere India en Thailand. Hun programma is een reis door de geschiedenis van de jazz, waarin zowel klassieke als moderne composities op swingende wijze tot leven komen.

Als speciale gast voegt Baer Traa, de charismatische zanger en songwriter, een extra dimensie toe aan deze avond. Zijn soulvolle stem en authentieke stijl hebben hem snel tot een van de meest gewaardeerde artiesten in de hedendaagse muziekscene gemaakt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jazzclub Leusden via info@jazzclubleusden.nl of telefonisch op 033-1234567.

Jazzclub Leusden is een vooraanstaande plek voor jazzliefhebbers, waar wekelijks gerenommeerde artiesten en opkomend talent samenkomen. Onze missie is om de jazzmuziek in al haar facetten te promoten en een podium te bieden aan zowel nationale als internationale artiesten.

Kijk voor meer informatie op deze website.