Laden Evenementen

New York Round Midnight Orchestra ft. Graziëlla Hunsel Rivero

Jazzclub Leusden presenteert in samenwerking met Theater De Tuin een onvergetelijke muzikale middag met het internationaal geprezen New York Round Midnight Orchestra, met als speciale Graziëlla Hunsel Rivero. Ook Alexander Beets maakt onderdeel uit van de line-up.

New York Round Midnight Orchestra

Het New York Round Midnight Orchestra heeft wereldwijd indruk gemaakt, met lovende recensies uit onder andere India en Thailand. Hun programma is een reis door de geschiedenis van de jazz, waarin zowel klassieke als moderne composities op swingende wijze tot leven komen.

Graziëlla Hunsel Rivero
De Jazzklassieker Broken hearted melody gezongen door Sarah Vaughan veranderde in 2011 de muzikale wereld van de veelzijdige singer-songwriter Graziëlla Hunsel Rivero.
Jazz werd haar eerste liefde! Zij produceerde twee seizoenen van muziek theatershow “The Grand Ladies of Jazz” en speelde haar one woman show “The Jazz in me”.
In haar deel van Amsterdam, Zuidoost, startte zij de ZOJazz Lounge, het enige live Jazzevent met dinner & drinks in geheel in de stijl van de Cottonclub en was zij te zien in de muziek theatershow ”Swingin’Harlem” van New York Round Midnight en verschillende shows van de Konrad Koselleck Bigband.
In 2018 speelde zij de rol van de bloedvloeiende vrouw in The Passion en was zij onderdeel van de cast van de dinnershow “Brooklyn nights” in studio Aalsmeer. Ook is zij sinds vijf jaar één van de ambassadeurs van het Red Light Jazzfestival, het grootste jazz evenement van Amsterdam.

Jazzclub Leusden

Jazzclub Leusden is een vooraanstaande plek voor jazzliefhebbers, waar wekelijks gerenommeerde artiesten en opkomend talent samenkomen. Onze missie is om de jazzmuziek in al haar facetten te promoten en een podium te bieden aan zowel nationale als internationale artiesten.

foto – Miriam Rijhiner