Laden Evenementen

In ‘From Berlin with love’ nemen de beide theatermakers Gerald Drent en Martijn Mulders, onder bezielende begeleiding van meesterpianist Guus van Wolde, u op geheel eigen wijze mee op een persoonlijke, muzikale reis door hun Wonderlijke Wereld, van Bertold Brecht naar Hildegard Knef, van Marlene Dietrich tot Nina Hagen en van Broadway naar Berlijn!

Met uit het leven gegrepen liederen, van klassieke aria’s tot eigen gecomponeerd werk, afgewisseld door luisterrijke anekdotes, doorbreken zij de waan van de dag en verbinden zij moeiteloos schijnbare tegenstellingen in een uniek theaterconcert waarin u verrassend veel herkenning zult ervaren. Een liefdesverklaring en hedendaagse ode de aan stad die LUDIQUE! het hart gestolen heeft: BERLIJN

LUDIQUE! STRAALT AAN ZIJDE ROMY HAAG
Afgelopen weekend straalde LUDIQUE!, het Amsterdamse theatermakers-duo bestaande uit Gerald Drent en Martijn Mulders, aan de zijde van icoon Romy Haag als gast tijdens haar afscheidsconcert in het Berliner Kabarett Theater die Wühlmäuse.

Deze Berlijnse grootheid, bekend van haar hechte band met sterren als David Bowie, Mick Jagger en Freddy Mercury welke zij veelvuldig in haar beroemde Nachtclub ‘Chez Romy’ mocht ontvangen, haar grootse carrière als zangeres en actrice en van oorsprong Nederlandse, nodigde haar landgenoten uit om tijdens haar afscheidsconcert met haar de Bühne te delen.
Voor een uitverkochte zaal vertolkte LUDIQUE! onder anderen de titelsong van hun nieuwe theaterprogramma ‘A P R O P O S’ en als ode aan Nina Hagen het waanzinnige ‘Naturträne’.  Hoogtepunt op deze avond was echter het terzett tussen LUDIQUE! en La Haag.
Op geheel eigen wijze gaven zij een nieuwe draai aan het beroemde ‘Der Wind hat mir ein Lied erzählt’ van Zarah Leander, een groot inspiratie voor zowel LUDIQUE! als Romy Haag, welk met een staande ovatie door het Berlijnse publiek werd beloond.

De theatermakers zijn momenteel op (inter)nationale tournee met hun muziektheatervoorstellingen ‘From BERLIN with Love’ en ‘A P R O P O S’ en te zien in de Nederlandse, Duitse, Oostenrijkse en Franse theaters.