Laden Evenementen

Vanavond speelt in de Korfzaal Joke Bruijs met haar theater voorstelling Cafe du Monde. Een meespelend muziekprogramma waarin Joke Bruijs op haar eigen humoristische en eigenzinnige wijze trakteert op de pareltjes die het levenslied heeft voorgebracht. Speciaal voor dit programma heeft zij de handen ineen geslagen met het veelzijdige ensemble Música Extrema.

Leden van de ouderenbonden in Leusden (KBO, PCOB en LAS) krijgen korting. In plaats van 15 euro is de prijs 10 euro. De kortingskaarten zijn bij de kassa van Theater de Tuin verkrijgbaar op vertoon van de ledenpas. De kassa opent op zaterdag 31 augustus en is daarna open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 13:00 uur.

Joke Bruijs is een allround artieste die, en daar raakt men nog wel eens van in de war, alles kan. Zij zingt de sterren van de hemel sinds haar 15de en is een veelgevraagd actrice voor zowel theater, televisie als filmproducties. Ze begon echter op 15-jarige leeftijd als jazz- zangeres aan optredens met radio-orkesten als: Het ‘VARA dansorkest’, ‘The Skymasters’ en het fameuze orkest ‘The Ramblers’

Speciaal voor deze Leusden Jazz avond heeft zij een aantal extra bekende jazz standards aan het theaterprogramma toegevoegd.