Laden Evenementen

Wegens omstandigheden kan deze tournee niet doorgaan en wordt uitgesteld naar seizoen 2024-2025.
Nadere mededelingen volgen nog.

Al jaren maakt Helge Slikker mooie muziek voor mooie projecten. Zo schreef hij onlangs samen met Boudewijn de Groot de muziek voor theaterspektakel ‘De Vergeten Twentse Lente’ en ontving hij een Gouden Kalf voor de muziek van ‘Kauwboy’.

Nu is het tijd voor ‘STILL’, een concert dat luistert als een film, waarin liedjes, instrumentale werken en beeld nauw met elkaar verweven zijn.
Het is een muzikale reis van de almaar doordenderende buitenkant naar een binnenkant waar je even stil kan zijn. Muzikale reisgenoot is alleskunner Dave Menkehorst.
Met zijn tweeën klinken ze als een band en hun samenwerking heeft sensitieve en spannende muziek tot gevolg. Geschikt voor iedereen die houdt van filmische en verhalende muziek en even ergens wil landen.

foto – Dave Menkehorst
liedjes, composities, arrangementen, zang, piano en gitaar – Helge Slikker
arrangementen, drums, toetsen, zang, (film)beelden en fotografie – Dave Menkehorst

www.helgemusic.com

OOR over Helge’s album ‘Polar’:
“Al zijn liedjes zitten vol prachtige nuances en toffe filmische geluiden zoals weelderige strijkersarrangementen en bijna episch blazerswerk. De songs delen een sfeer van verwondering en betovering. Echt een ouderwets, steengoed album dus. Ga er vooral voor zitten.”
https://www.youtube.com/watch?v=HUjcCzHE3Ds&ab_channel=helgemusic