Laden Evenementen

Op last van de Veiligheidsregio moeten we de capaciteit van de zaal beperken tot 30 bezoekers. De uitvoering over Ramses Shaffy om 15:00 uur is uitverkocht!
Ook het tweede optreden om 17:00 uur is uitverkocht!

LET OP: Deze voorstelling vindt plaats in het Atrium op Leusderend.
Lees voordat u een kaartje koopt dit Coronaprotocol.

WELKOM op een heerlijke… RAMSES SHAFFY MIDDAG
Een muzikaal en informatief programma over het leven van Ramses Shaffy met Nico van der Linden, Gerard Alderliefste en Sylvester Hoogmoed

De verjaardag van Ramses Shaffy op 29 augustus 2019, in wat alweer zijn tiende sterfjaar was, vormde de aanleiding voor drie Shaffy vrienden om hun unieke ervaringen voor het eerst met ons te delen. Het kreeg een vervolg! In het programma komen bekende, maar zeker ook minder bekende stukken van de componist Shaffy voorbij. Dit naast wonderlijke weetjes uit Ramses’ indrukwekkende leven.
Nico van der Linden (auteur van de Shaffy Songbooks, Ramses bandlid in de jaren ’70-‘80) speelt piano, accordeon, zingt en vertelt.
Gerard Alderliefste (muzikant en auteur van Mijn avonturen met Ramses Shaffy) zingt, speelt gitaar, bas en heeft heerlijke anekdotes uit Ramses’ laatste levensjaren.
Sylvester Hoogmoed (biograaf van We zien wel en van De moeder van Ramses) levert als schijnbaar alleswetende verteller zijn bijdragen over het leven van Ramses.