Laden Evenementen

Dit optreden vind plaats in Fort 33, Bavoortseweg 25, Leusden
Klik hier op deze voorstelling met zitplaatsen

En ook aan de zaal is kaartverkoop mogelijk voor €25,-

Rocket Guy ready for another take off in 2024!

Na de succesvolle Face-to-Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, komt “Rocket Guy” zelf in 2023 naar de Nederlandse podia met Guy Harris als Sir Elton John.
Rocket Guy was tevens te zien als opvallende deelnemer in het derde seizoen van The Tribute – Battle of the Bands van SBS6, waarbij elke tributeband probeert om qua sound en stem zo dicht mogelijk bij het origineel te komen.

Het flitsende concept is gebaseerd op de allergrootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano, overtuigend neergezet door de geweldige band van Rocket Guy, bestaande uit Eddie Volkers (drums), Toni Sprokkelenburg (gitaar), Martin van Gulik (toetsen) en Raymond van Wersch (bas).

Als een succesvolle en ervaren pianist-zanger kroop Guy Harris in de rol van Elton John na jarenlang optreden bij Crazy Pianos, pianobars over de hele wereld en onlangs nog in de Ziggodome als toetsenist bij ‘The Billy Joel Experience‘ in ‘Battle of the Tribute Bands’ voor SBS6.

Al sinds zijn prille jeugd speelt Guy Harris piano op een hoog niveau. Guy heeft zijn muzikale opvoeding genoten bij St. George’s Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) leert Guy de fijne kneepjes van het vak.

Met een natuurlijke flamboyante performance, heldere zang en gevoel voor humor brengt Guy Harris de jonge Elton over het voetlicht Vanzelfsprekend toont Guy een diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engelands grootste pianist aller tijden definieert.