Laden Evenementen

De Kids Musical Tour is een samenwerkingsproject van Theater de Tuin en Kiwanis Club Leusden voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Door deel te nemen aan musicallessen kunnen deze kinderen spelenderwijs en op creatieve wijze onder meer leren om sociale contacten te maken, zich beter te uiten, kennis te maken met theater en vooral om zichzelf te zijn.

Het project bestaat uit tien musicallessen van een uur in Theater De Tuin.
Onder begeleiding van Hella ten Broek van Kidsmusical bedenken de kinderen samen een musical en gaan ze daarna wekelijks repeteren. De musicallessen worden afgesloten met een echte theatervoorstelling in Theater De Tuin op zaterdag 6 februari waarin voor echt publiek wordt gespeeld.
Er kunnen zo’n twintig kinderen (groep 4 t/m 7) aan dit musicalproject meedoen. De Kids Musical Tour wordt mogelijk gemaakt door de financiële steun van Kiwanis Club Leusden.

De musicallessen zijn vooral bedoeld voor kinderen die een (creatief) talent hebben, maar onvoldoende kans krijgen dit te ontwikkelen. Ook kinderen die door omstandigheden geen mogelijkheden hebben een sport te beoefenen of aan maatschappelijke of culturele activiteiten als deze deel te nemen, zijn welkom.

KIWANIS De Kidsmusical Tour is slechts één van de projecten waaraan de Kiwanis Club Leusden een bijdrage levert. Andere lokale projecten waar de Kiwanis Club zich voor in zet zijn bijvoorbeeld: Stichting De Groene Belevenis, De VoorleesExpress en De Koningin Emmaschool, tegenwoordig opgegaan in De Klimboom. En mede door de bijdrage van Kiwanis Club Leusden kon op zaterdag 23 november 2019 een interactieve speeltoestel geopend worden.

REPETITIES De repetities starten op maandag 2 november van 15.30 tot 16.30 uur in Theater De Tuin gedurende tien weken (met uitzondering van de vakantie). Aanmelden kan via kmt@theaterdetuin.nl

Naar volledig programma
Meer over het theater