Laden Voorstellingen
Dit event is voorbij.

De film: De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als grijze muis door het schoolleven te gaan.

Anoniem houdt ze een modevlog bij als de Style Tiger, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die eigenzinnige jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn! Gebaseerd op het boek: “100% Coco” van Nikki Smit; onderdeel van de bekende 100% boekenserie. Deze film heeft de Cinekid Publieksprijs 2017 gewonnen als leukste Nederlandse Speelfilm.

‘GIRLS EVENT’:
Na de filmvoorstelling worden er in de foyer en in het theater enkele korte workshops voor ‘GIRLS’ gehouden, waarin kleur- en kledingstijladviezen worden gegeven aan de bezoekers van deze film. Leuk, om met je vriendinnen of met je moeder samen te doen!

Naar volledig programma
Meer over het theater