Laden Evenementen

Beste Tuinvrienden,
Nadat op 12 maart het doek viel voor het lopende seizoen, heeft het bestuur van Theater De Tuin inmiddels moeten besluiten in ieder geval tot 1 januari 2021 geen voorstellingen te houden in het theater.
Door de kleine, intieme setting is het niet mogelijk ons te houden aan de regels van het door de betrokken brancheverenigingen opgestelde protocol. Vrijwel nergens in het gebouw kan de 1,5 meter afstand worden gegarandeerd. Daarbij komt dat wij op grond van de 1,5 meter-regels slechts maximaal 35 bezoekers zouden kunnen worden ontvangen. Dat maakt het noch voor Theater De Tuin, noch voor de artiesten mogelijk te komen tot een rendabel optreden.

Velen hebben kaarten gekocht voor voorstellingen in de afgelopen maanden die helaas moesten worden geannuleerd. Aan hen die dit willen zal de toegangsprijs worden gerestitueerd. Omdat dit, niet alleen voor de liquiditeit van het theater, maar ook voor de artiesten, grote consequenties heeft, wordt de mogelijkheid geboden de prijs van het kaartje te doneren. Van de opbrengst zal 75% ten goede komen aan de producent/artiest en 25% aan Theater De Tuin. Kopers van een kaartje ontvangen persoonlijk bericht in de aankomende week.

Op dit moment wordt nog onderzocht of op andere locaties enkele voorstellingen alsnog zouden kunnen worden geprogrammeerd. Aankondigingen volgen via de Tuinpagina in de Leusder Krant en via de website www.theaterdetuin.nl.

Graag hopen wij u, in betere tijden, weer te kunnen begroeten in ons Theater.
Kijk ook even naar een interview met voorzitter Wim Oeben in Coronatijd

Naar volledig programma
Meer over het theater