Laden Evenementen

Aanstaande Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Categorie:

Eric Borrias – De Rattenvanger van Hamelen

zondag 27 februari | 11:00

Verplaatsing van 9 januari. Al bijna dertig jaar boeit en prikkelt oven naar een verteller Eric Borrias zijn jonge publiek met fantasierijke bewerkingen van beroemde verhalen.

Evenement Categorie:

Coco kan het 2+ – Jogchem Jalink

dinsdag 1 maart | 11:00

Vandaag ga ik lekker vliegen! Alle vogeltjes kunnen vliegen, zegt mamma. Dus ik kan het ook. Denk ik. Maar wat nou als ik het níet kan…?

Evenement Categorie:

Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra

vrijdag 4 maart | 20:00

De optredens van Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra balanceren tussen een luisterconcert en een Balkanfeest. Het publiek wordt meegenomen op een spannende muzikale reis, waar nostalgische gipsy ballads en aanstekelijke dansnummers in een rap tempo worden afgewisseld.

Evenement Categorie:

Steven Brunswijk – Wat een man kan, kan ik ook

zaterdag 5 maart | 20:00

Sinds zijn spraakmakende video op de website van Dumpert, inmiddels meer dan 400.000 keer bekeken, is Steven Brunswijk bekend geworden bij heel Nederland!

Evenement Categorie:

Beth & Flo – Niet wat je denkt

zondag 6 maart | 15:30

Gewapend met een sloophamer breken Beth & Flo alle muren af. De muren van het studeerkamertje waar hun piano staat en waar ze urenlang, jarenlang, eindeloos etudes en fuga’s van Bach hebben geoefend.

Evenement Categorie:

Figlia Mia (Daughter of mine)

dinsdag 8 maart | 20:00

In het kader van Internationale Vrouwendag - Figlia Mia neemt je mee naar het zonovergoten Sardinië. Je maakt kennis met het tienjarige meisje Vittoria. Ze is erg verlegen en heeft een hechte band met haar moeder Tina. Haar rustige leven wordt echter volledig op zijn kop gezet wanneer Vittoria ontdekt dat Angelica haar biologische moeder is.

Evenement Categorie:

Rosa da Silva – Daar moet je heen

zaterdag 12 maart | 20:00

Verplaatsing van 16 december 2021. Toen Rosa da Silva in 1995 meedeed aan de Mini Playbackshow, klonk er gelach om haar geboortedorp Klazienaveen. Toen wist ze: om een ster te kunnen worden, moet je je anders voordoen dan je bent.

Evenement Categorie:

Kunstcafé – Enno Paulusma – Rita Kuppens

zondag 13 maart | 14:00 - zaterdag 23 april | 14:00

Opening expositie van Enno Paulusma - Schilderijen en Afke Rond - Keramiek. Met muzikale omlijsting. De expositie is nog te zien tot 23 april.

Evenement Categorie:

Guido Weijers – Masterclass Geluk

woensdag 16 maart | 20:00

Vergeet alle zelfhulpboeken over geluk. Neem afscheid van zelfbenoemde geluksgoeroes. Stop met mindfulness, yoga of meditatie. Guido blijft ver weg van zweverig gedoe.

Evenement Categorie:

1917

vrijdag 18 maart | 20:00

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog in 1917 krijgen de twee jonge Britse soldaten een op het eerste gezicht onmogelijke missie toegewezen. In een race tegen de klok moeten ze via de loopgraven vijandelijk terrein betreden en een boodschap afleveren waarmee zij een dodelijke aanval op honderden soldaten kunnen voorkomen.

Evenement Categorie:

Sixties generation – Back to Sixties 3

zaterdag 19 maart | 20:00

In deze spetterende ode aan de geweldige muzikale jaren 60 worden zo’n 30 grote sixties-hits gezongen en gespeeld door de band Sixties Generation, Carmen Pierik, Dik Hazeleger, Peter Sips en John ter Weyden.

Evenement Categorie:

Kira Kool – Dikkie Dik en de taart

zondag 20 maart | 11:00

‘Dikkie Dik en de taart’ is een kleine en sfeervolle muziekvoorstelling voor peuters, kleuters en hun ouders, waar volop meegezongen en -geroepen mag worden bij de nieuwe liedjes.

+ Exporteer Evenementen
Naar volledig programma
Meer over het theater